Akdeniz’e gençlik merkezi geliyor


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kanal33 ekranlarında Fatih Alkar’ın sunduğu Gündemin Nabzı programında Tırmıl Bölgesine yapılacak gençlik merkezi ve spor kompleksi hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Tarih : 28 Şubat 2022 Pazartesi 16:41

Akdeniz’de basketbol, hentbol, güreş, boks yapılacak bir tesisin olmadığını vurgulayan Başkan Gültak, “Akdeniz’in maalesef böyle bir salonu yok. Şimdi inşallah Tırmıl bölgesinde bu tarz sporların yapılacağı kapalı spor salonu ve gençlik merkezi olan bir tesisi kuracağız. Tabi ki anıtlar kurulundan bir engel çıkmadığı sürece. Yoksa bu projede de her şeyi hazır. Akdeniz’in ilk kez kapalı spor salonu ve gençlik merkezi olacak. Yanında da 750 kişilik bir futbol sahası düşünüyoruz. 2 Sene içerisinde bu tesisleri de bitireceğiz” dedi.

“AKDENİZ ARTIK YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR”

Başkan Gültak, “2 gün önce Şevket Sümer Mahallesinden 10 gencimiz makamıma geldi. Gençlerimizle sohbet ettik neler yaptıklarımızı anlattık. Hayatlarında ilk kez bir belediye başkanıyla karşılaştıklarını, sohbet ettiklerini söylediler. Biz gençlerimizi önemsiyoruz, onlar için hizmet ediyoruz. Akdeniz bir zamanlar terörle anılan bir kent konumundaydı. Biz göreve geldikten sonra bu ön yargıları yıktık. Akdeniz’de görülmeyen hizmetleri getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz. Akdeniz artık yaşanılabilir bir şehir haline geldi” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA