Derbide gülen Silifke oldu: 3-1


TFF Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen namağlup lider Silifke Belediyespor, ilk yarısını 1-0 yenik bitirdiği maçta, son 10 dakika da bulduğu gollerle Erdemli Belediyespor’u 3-1 yendi. Öte yandan Silifke Belediyespor’da takım kaptanı Mehmet Şıralı’nın Erdemli Belediyespor maçı sonrası yapılan kontrollerinde köprücük kemiğinde kırık tespit edildi.

 

Tarih : 21 Mart 2022 Pazartesi 10:05

Necdet TAŞ

TFF Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen namağlup lider Silifke Belediyespor, Mersin derbisinde Erdemli Belediyespor’u son 10 dakikada bulduğu gollerle 3-1 mağlup ederek, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha kazasız geçti. Taraftarlarının büyük desteği ve tecrübeli oyuncularında oyuna girmesiyle golleri bulan Silifke Belediyespor’da Yasin Bayram, Mehmet Şıralı ve Süleyman Öztürk fileleri havalandırdı. Silifke Belediyespor, ligin bitimine 3 hafta kala ligde 2. sırada bulunan Adana 1954 FK ile olan 5 puanlık farkı korudu. Öte yandan Silifke Belediyespor’da takım kaptanı Mehmet Şıralı’nın Erdemli Belediyespor maçı sonrası yapılan kontrollerinde köprücük kemiğinde kırık tespit edildi. Tecrübeli golcünün tedavisine başlandığı ifade edildi.

“POZİSYONLARI CÖMERTÇE HARCADIK”

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Karşılaşmaya çok iyi başladık, ilk 15-20 dakikada maçı kopartacak pozisyonlara girdik ama pozisyonları cömertçe harcadık. Erdemli Belediyespor ilk yarının sonunda 1-0 öne geçti. 2. Yarıya da hızlı ve atak başladık, yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile son 10 dakika da skoru lehimize çevirdik ve sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldık. Tribünlerde bizleri destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. 90 dakika boyunca oyunu, golü kovalayan futbolcularımı da kutluyorum. Artık bu maçı unutup Pazar günü Niğde deplasmanında oynayacağımız Niğde Belediyespor maçına konsantre olacağız” dedi.

DÖLEK: “ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUK”

Maçın son dakikasına kadar mücadeleyi bırakmayan takımını kutlayan Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Karşılaşmanın zorlu olacağını biliyorduk. Sahada son düdüğe kadar pes etmeden mücadele ederek kazanan sporcularımı ve teknik ekibi 90 dakika susmadan takımını tribünde destekleyen taraftarlarımızı ve ekranları başında karşılaşmayı izleyip bizlere duaları ile destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrıldığımız için duyduğumuz mutluluğu anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor inanın. Son üç maçımız, son 270 dakikamız kaldı. İnşallah Rabbimin izniyle üç maçımızı da kazanarak şampiyon biz olacağız” ifadelerini kullandı.

ALTUNOK: “3 MAÇ SONRA ŞAMPİYONLUĞUMUZU İLAN EDECEĞİZ”

 Karşılaşmayı protokol tribününden takip eden Silifke Belediye Başkanı ve Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Sadık Altunok da, “Silifke şehrimize ve taraftarlarımıza her şey yakışır. Yönetimimizi, Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Takımımız sağlam adımlarla ilerliyor. İnşallah 3 maç sonra şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Takımımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Silifke Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu ise, “Takımımız 35 kişi ama bizlere inanan Silifke şehri ile birlikte büyük bir aile olduk. Maçtan galibiyetle ayrılan takımımızı kutluyorum. İnşallah 3 maç sonunda hedefimize ulaşacağız. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ERDEMLİ BELEDİYESPOR’DAN TEPKİ

Öte yandan Erdemli Belediyespor yönetimi sahaya atılan yabancı maddeler ve edilen küfür ve hakaretler nedeniyle sert bir açıklama yaptı. İşte o açıklama: “Silifke maçına hitaben yazacak çok şey var, edilen küfürler, aslı astarı olmayan ithamlar, ve hiçbir maçta görmediğimiz  aşağılayıcı hakaretler. Futbol bizim için amaç değil araçtır, Kendi ilçesinin çocuklarına bile ağıza alınmayacak küfürleri eden müptezellere söyleyeceğimiz tek söz vardır; Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner... Biz kimsenin köpeği yada P....vengi değiliz, Erdemli ilçesini temsil eden kulübümüze ve dolaylı yönden bizlere bu hakareti yapan arkadaş artık bizim gözümüzde yok hükmündedir. Bu cümleyi protokol koltuklarında olmasına rağmen kullanan sözümüz ona zatı kınıyor ilgi ve alakalarından dolayı Gürhan başkana ve Sadık başkana teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA