Huzur, başarı getirdi!


Teknik heyeti Tarsuslu hocalara emanet eden Tarsus İdman Yurdu, ligde oynadığı son 7 maçını da kazanarak, Play-Off iddiasını sürdürdü. Tarsus İdman Yurdu son olarak 33. hafta maçında sahasında konuk ettiği Kırklarelispor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarının hemen başında üst üste bulduğu gollerle 2-1 mağlup ederek, Play-Off mücadelesinde rakibinin 1 puan üstüne çıktı.

 

Tarih : 4 Nisan 2022 Pazartesi 12:23

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, ligde oynadığı son 7 maçını da kazanarak, Play-Off iddiasını sürdürdü. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta sezonun ikinci yarısına 21 puanla 15’inci sırada başlayan Tarsus İdman Yurdu, Ali İlk’in başkanlığa gelmesinin ardından 1 beraberlik ve seri olarak 7 maçta galip gelerek ligde ilk beşe girdi. 7’de 7 yaparak hedefine emin adımlarla yürüyen Tarsus İdman Yurdu’nda şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı.

“İNANDIK BAŞARACAĞIZ”

Takımın müthiş başarısını değerlendiren Kulüp Başkanı Ali İlk, "İnandık, başaracağız. Futbolcu kardeşlerimize, teknik ekibimize ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Her maçımızı final havasında oynuyoruz. Camia olarak inandık, şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne 8 maçımızda 22 puan alarak, zoru başardık. Çünkü Tarsus İdman Yurdu camiası olarak inandık. Bu inancımızın karşılığını alacağız. Bir önceki Başkanımız Harun Şahin Kırbıyık’a ve bize her konuda destek olan Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’a teşekkür ederim. Kent olarak kenetlendik. Şampiyonluk şarkıları söyleyeme başladık. Şu an ilk beşe girip Play-Off şansını yakaladık” dedi.

“BU KENTİN HASRET KALDIĞI BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ”

Geri kalan maçları da kazanarak Play-Off’a kalacaklarına inandığının altını çizen İlk, “Bu kentin hasret kaldığı başarıyı hep birlikte yakalayacağız. Teknik heyeti Tarsuslu gençlerden oluşturduk. Bu ekiple tarihe geçeceğiz. Kırklarelispor maçında takımımızın yanında olan ve tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Takımımızın başarılı gidişine öncülük eden Tarsus Belediyesi Başkanımız Sayın Haluk Bozdoğan’a, Teknik Ekibimize ve başarımızın sahibi olan Futbolcularımıza çok teşekkür ederiz. Maçı izlemeye gelen ve takip eden basın mensuplarımıza ve görevlerini layıkıyla yerine getiren güvenlik personellerine, her hafta sahamızda çalışan ve maç günü görevli olan personellere ve kulübümüzün kıymetli personellerine çok teşekkür ederiz. Başarı ancak birlik olunca gelir. Her zaman söyledik ve söylemeye devam edeceğiz; biz birlikte güçlüyüz ve birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

BİROL EROL: “HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK”

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Birol Erol ise, “Futbolcularımı tebrike ediyorum. Yüreği ve kalbi bizimle atan herkes bize güvensin ve destek vermeye devam etsin. 8 hafta önce takımın ligde kalması için bizi görev başına getirdiler ancak biz müthiş bir başarı yüzdesi yakalayıp küme düşme hattından Play-Off hattına geldik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Geriye düşmemize rağmen ikinci yarıda maçı döndüreceğimize emindik. Müthiş bir özgüven kazandık. Arkamıza da taraftarlarımızı aldığımızda biranda vites yükseltebiliyoruz. Kırkalerelispor Play-Off mücadelesinde rakiplerimizden biriydi. Rakibimizi yenip 1 puan üzerine çıktık. Play-Off’un en büyük adaylarından biriyiz. Bize güvenin biz bu işin üstesinden geleceğiz. 7 Hafta önce başlayan bir başkaldırı destanı yarattık. Artık maç maç ilerleyeceğiz. Önümüzdeki hafta zorlu bir Rize deplasmanı var. Rakibimiz Pazarspor ligde kalma mücadelesi veriyor. İnşallah oradan da kayıpsız bir şekilde 3 puanla döneriz” dedi.

Sarı lacivertli temsilcimiz önümüzdeki hafta ligde kalma mücadelesi veren Rize deplasmanında Pazarspor’a konuk olacak.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA