AK Parti ilçe binasına saldıran zanlı yakalandı


Mersin’in Anamur ilçesinde bir süre önce AK Parti ilçe binasına ve yabancı uyruklu M. A’nın işyerine taşlı saldırıda bulunarak zarara yol açan H.D, yakalandı. Hükümetin Suriyeliler politikasına kızdığı için eylemi yaptığını itiraf eden zanlıya ev hapsi verilerek yurt dışı çıkış yasağı kondu.

 

Tarih : 11 Nisan 2022 Pazartesi 15:47

AK Parti İlçe binasının ve yabancı uyruklu M.A isimli şahsın işyerinin camlarının bir süre önce parke taşı ile kırılarak zarar verilmesi olayları ile ilgili, yapılan çalışmalar sonuç verdi. Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda ‘Kamu Malına Zarar Verme ve Mala Zarar Verme suçlarından yapılan soruşturma başlatıldı. Yapılan araştırmada her iki saldırının da kasklı, motosikletli bir şahsın gerçekleştirdiği anlaşıldı. Bunun üzerine güzergâhlar üzerinde bulunan KGYS kamera görüntüleri ve tanıklarla yapılan görüşmeler sonucu failin eşkâlinde üstünde un lekeli giysilerinin olduğu şeklinde bilgiler edinildi. Bunun üzerine bir ekmek fırınında çalışan 20 yaşındaki H.D, yakalanarak gözaltına alındı.

EV HAPSİ VERİLDİ

Şüpheli H.D, yapılan sorgulamasında Hükümetin Suriyeliler hakkındaki Politikasına kızdığından, aldığı alkolün de etkisi ile kimsenin yönlendirmesi olmadan bireysel olarak yaptığını, verdiği zararları karşılamak istediğini söyledi. AK Parti İlçe binası ve Suriye uyruklu kişinin işyerine saldırı suçundan adliyeye çıkartılan zanlı H.D, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, zanlı H.D için elektronik kelepçe ile ev hapsi ve yurt dışına çıkış yasağı kararı verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA