Çocuklar koltuğa oturdu, Başkan Tollu projelerini dinledi


Mersin’in Erdemli Belediyesinde, ilkokul öğrencileri Başkan Mükerrem Tollu’nun koltuğuna oturdu. Proje ve taleplerini anlatan öğrencileri, Başkan Tollu ilgiyle dinledi.

 

Tarih : 23 Nisan 2022 Cumartesi 13:13

Mersin’in Erdemli Belediyesinde, ilkokul öğrencileri Başkan Mükerrem Tollu’nun koltuğuna oturdu. Proje ve taleplerini anlatan öğrencileri, Başkan Tollu ilgiyle dinledi. TBMM'nin açılışının 102'inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Erdemli Belediye Başkanı Tollu da koltuğunu ilkokul öğrencilerine devretti. Erdemli İlkokulu öğrencileri Cemre Mina Cengiz ve Yiğit Eğriboyun, Okul Müdürü Şevki Ersoy ve sınıf öğretmeni Meliha Tekkolçak eşliğinde çiçeklerle Tollu’nun makamına geldi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen devir teslim töreninde, öğrenciler Cemre Mina Cengiz ve Yiğit Eğriboyun, Tollu’nun koltuğuna oturarak belediye başkanlığı makamını devraldılar. Başkan koltuğuna oturmanın çok heyecan verici olduğunu belirten öğrenciler, Erdemli ile ilgili proje ve düşüncelerini anlattılar. Başkan Tollu, ziyarette öğrencilere hediye verdi. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA