MERÇED imza kampanyası başlattı


Mersin Limanının genişleme projesine tepkilerini sürdüren Mersin Çevre Platformu, Özgür Çocuk Parkı başta olmak üzere kentin çeşitli bölgelerinde “Atatürk Parkında Liman istemiyoruz” pankart açarak, projeye karşı Mersinlilerden imza kampanyası başlattı. Konuyla ilgili konuşan Mersin Çevre ve Doğa Derneği Başkanı Sabahat Aslan, “Tehlike kapımızda, Atatürk Parkına liman yapılmasına izin vermeyelim. Birlikte mücadele edersek bu tehlikeyi önleyebiliriz” dedi.

 

Tarih : 25 Mayıs 2022 Çarşamba 15:05

Neşet TORUN

Mersin Limanının genişleme projesine tepkilerini sürdüren Mersin Çevre Platformu, Özgür Çocuk Parkı başta olmak üzere kentin çeşitli bölgelerinde “Atatürk Parkında Liman istemiyoruz” pankart açarak, projeye karşı Mersinlilerden imza kampanyası başlattı. Konuyla ilgili konuşan Mersin Çevre ve Doğa Derneği Başkanı Sabahat Aslan, “Tehlike kapımızda, Atatürk Parkına liman yapılmasına izin vermeyelim” ifadelerini kullandı.

MERSİN’İN NEFES ALANI

“Mersinin simgesi olan Atatürk Parkı kentimizin akciğerleri olup, halkın sosyal olarak nefes aldığı bir alandır. Mersinde bir değer olan Atatürk Parkı sürekli halkın kullanımında olmuştur. Rant çevreleri Atatürk Parkımıza liman genişleme projesi yapmak istiyor. Atatürk Parkında Liman genişleme çalışmaları, Atatürk Parkının Yok Edilmesine, Deniz Kirliliğinin Oluşmasına, Hava Kirliliğinin Oluşmasına, Ekosistemin Bozulmasına, Şehir Merkezinde Trafik Yükünün Artmasına,  Atatürk Parkının Halk Tarafından Kullanımının Engellenmesine, Sağlığımızın Bozulmasına, neden olacaktır” şeklinde konuşan Aslan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Atatürk Parkı Halkındır. Hukuksuz bir şekilde rant uğruna heba edilmesine izin vermeyelim. Birlikte mücadele edersek bu tehlikeyi önleyebiliriz. Yaşam hakkımızı ve çocuklarımızın geleceği için herkesi “Atatürk Parkına sahip çıkmak için Mersin merkezde  Yoğurt Pazarında, Özgür Çocuk Parkında, Forumda, Hastane Caddesi Metropol Binasının Önünde Ve Eski Mezitli Belediyesinin önünde 25 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında her gün 11-18 saatleri arasında imza kampanyamıza destek vermesini bekliyoruz.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA