Muhtarlardan Başkan Altunok’a teşekkür


İlçenin dört bir yanına asfalt hizmetini ulaştırma çabası içerisinde olan Silifke Belediyesi, Taşucu, Sarıcalar, Yeni, Sayağzı, Bolacalıkoyuncu, Burunucu, Tosmurlu, Atik ve Gülümpaşalı mahallelerinde bakımsız durumda olan yolları sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyor.

 

Tarih : 29 Temmuz 2022 Cuma 10:32

Yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaz sezonu bitmeden asfaltsız sokak, cadde ve yol bırakmamayı hedefledikleri öğrenildi. Ekipler tarafından Taşucu, Sarıcalar, Yeni, Bolacalıkoyuncu, Burunucu, Sayağzı, Tosmurlu, Atik ve Gülümpaşalı mahallelerinde yürütülen çalışmaları mahalle muhtarları ile birlikte yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Belediye olarak halkımıza verdiğimiz modern ve yaşanabilir bir Silifke sözü için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hemşehrilerimiz ve mahalle muhtarlarımızın talep ve isteklerini  belediyemizin imkanlarımız dahilinde yerine getiriyoruz. Zamanla eskimiş, yıpranmış ve bütünlüğü bozulmuş sokak, cadde ve kaldırımlarımızda yenileme çalışmaları yapıyoruz. Belediyemize bağlı tüm ekiplerimiz sahadadır, gece-gündüz halkımıza en güzel, en sağlıklı ve en modern hizmetleri sunabilmek için büyük bir gayret göstermektedirler. Çalışmalarımızda bizlere her zaman destek veren ve yol gösteren muhtarlarımıza ve değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Silifke’mizi güzelleştirmek ve geliştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

MUHTARLARDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Mahallelerinde yürütülen belediye çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren bazı mahalle muhtarları ise, “Başkanımız göreve geldiği günden bu yana halkımıza ve mahallelerimize çok güzel hizmetler sunmaktadır. Belediye ekiplerimiz özellikle yaz aylarında başlattıkları çalışmalarla asfaltlama, yeni yolların açılması, bozulan yollarımızın da tamir ve bakımını yapmaktadır. Bizlerde belediyemizin bu hizmetlerinden memnunuz. Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve ekibine teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

ÖĞRENCİLERDEN ALTUNOK’A ZİYARET

Öte yandan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle okullar arası resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u makamında ziyaret ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, okul idarecileri ve öğrencileri makamında kabul eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok,  ‘öğrenci gözüyle 15 Temmuz’ yarışmasında dereceye giren öğrencileri ve idarecileri tebrik ettiğini açıkladı. Başkan Altunok konuşmasında, “Gençler sizlerle her zaman gurur ve onur duyuyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ’öğrenci gözüyle 15 Temmuz’ konulu resim ve şiir yarışmasına katılmanız ve ortaya koyduğunuz eserlerin dereceye girmeyi bizleri sevindirmiştir.  15 Temmuz’u çok iyi tahlil etmişsiniz, sizlerle gurur duyuyoruz. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA