Akdeniz’de bin 500 çocuk sporla tanıştı


Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki yaz spor okulları Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın da katıldığı kapanış töreniyle sona erdi. Çeşitli branşlardaki okula katılan bin 500 çocuk hem doyasıya eğlendi hem de spor branşlarını öğrendi. Başkan Gültak’ın ilçeye kazandırdığı Seyfi Ali Türkoğlu Tesislerinde gerçekleşen kapanış töreninde minik sporcuların aileleri Başkan Gültak’a Akdeniz ilçesine yaz spor okulları projesini hayata geçirdiklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Tarih : 18 Ağustos 2022 Perşembe 09:39

Hüseyin KIRKGÖZ

Çocukları uyuşturucudan ve terör olaylarından uzaklaştırmak amacıyla seçildiği yıldan bu yana yaz spor okulları projesini hayata geçiren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, bu yıl da bin 500 çocuğu sporla buluşturdu. Akdeniz ilçesinde ikamet eden 6-13 yaş arasındaki çocukların hem spor dallarını öğrenip hem de sosyalleşmesine yönelik düzenlenen yaz spor okulları kapanış töreni Başkan Gültak’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

“BAŞKAN GÜLTAK’IN AKDENİZ’E BÜYÜK YATIRIMLARI VAR”

Kapanış törenine katılan minik sporcuların aileleri Başkan Gültak’a yoğun sevgi gösterileri göstererek ilçede yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Çocuğunun ilk kez sporla tanıştığını belirten bir vatandaş, “Sayın başkanımıza böyle bir projeyi hayata geçirdiğinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlçeye gerçekten büyük yatırımlar yaptı. Çocuklarımız başkanımız sayesinde sporla tanıştı. 6 yaşındaki çocuğum bugünkü törene başkan amcasının katılacağını öğrendikten sonra heyecandan yerinde duramadı. Beni ve eşimi buraya 2 saat öncesinden getirdi. Çocuğum Sayın başkanımız Mustafa Gültak sayesinde sporla tanıştı ve bu yüzden başkanımızı çok seviyor. Başkanımıza Akdeniz’e kazandırdığı spor tesislerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“İLÇEMİZ ARTIK TERÖRLE ANILMIYOR”

Bir başka vatandaş ise, “Basında ilk başlarda Akdeniz’e yapılan spor yatırımları haberini gördüğüm zaman inanmıyordum. Ancak yapılan çalışmaları, ilçeye kazandırılan tesisleri ve en önemlisi oğlumun bu yaz okuluna kaydını yaptırım çocuklarımızla nasıl ilgilendiklerini gördükten sonra artık inanmaya başladım. İlçemiz eskiden terörle anılıyordu artık spor, sanat ve festivallerle anılıyor. Özellikle ilçemizde yapılan spor tesisleri ve festivaller ulusal basında da büyük ses getiriyor. İlçemize tüm bu tesisleri kazandıran ve ilçemizi artıkk terör değil de festivaller şehri haline getiren başkanımıza çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 “AKDENİZ’DE YAŞAYAN BİN 500 ÇOCUĞUMUZU SPORLA TANIŞTIRDIK”

“Seyfi Ali Türkoğlu tesislerimizde okullar kapanır kapanmaz temmuz ve ağustos aylarının planlamasını yaparak çocuklarımızla burada buluştuk. Açtığımız yaz okulunda antrenörlerimizle birlikte hocalarıma, müdürlerime teşekkür ediyorum. Çocuklarımızla birebir olarak özel ilgilendiler. Hem spor branşlarını öğrettiler hem de çocuklarımızın güzel vakitler geçirmesini sağladılar. Tenis, basketbol ve futbol branşlarımızda toplamda bin 500 çocuğumuza sporu öğrettiğimiz gibi farklı ilimleri de gösterdik. Çocuklarımızı hem dinlendirdik hem de eğlendirdik. Dolayısıyla yıl içerisindeki ders sıkıntılarını burada rahatlıkla attılar. İnşallah burada attıkları stres ve enerjilerini eylül ayında açılacak okullarına rahatlıkla başlayacaklar. Ayrıca Yılmaz Güney parkımızdaki havuzumuzda bu iki aylık süreçte 700 çocuğumuza yüzmeyi öğrettik. Bunun dışında da diğer bölümlerde de çalışmalarımız oldu. Tüm bunları topladığımızda temmuz ve ağustos aylarında Akdeniz’de yaşayan bin 500 gencimizi eğittik, ailelerini mutlu ettik. Çocuklarımız burada bir disiplin, terbiye ve ahlak aldılar. Tüm katılan çocuklarımıza okul hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA