‘Esnaf Seninle’ Uygulaması hizmete giriyor


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Dinçer, çalışmalarına 2015 yılı itibariyle kendi imkanlarımızla başladığıkları esnaf-sanatkarlarımızın dijital dönüşüm sürecinde yeni bir aşamaya geldiklerini vurguladı. Dinçer, Birlik olarak “Güçlü Esnaf, Yeni Nesil Sanatkar” vizyonuyla hareket ettiklerini bu doğrultuda Mersinde faaliyet gösteren esnaflarımızın değişen teknolojiye ve ekonomik koşullara ayak uydurması gerektiğinin altını çizdi.

 

Tarih : 19 Ağustos 2022 Cuma 14:19

Başkan Dinçer, esnaf-sanatkarlarımızın uzun zamandır başta enerji ve hammadde maliyetlerindeki artışlardan, döviz kurundaki dalgalanmalardan olumsuz etkilendiğini belirterek bu durumun üzerine 2020 yılının Mart ayında bütün dünyayı etkisi altına alan pandemiyle birlikte esnaf-sanatkarların can damarlarının adeta kesildiği belirtti. Mersin ESOB Başkanı Dinçer, bu dönemde bizleri adeta bitirme noktasına gelen mahalle aralarında kurulan zincir marketlere ek olarak aynı zamanda mobil uygulmalar yoluyla da esnaf-sanatkarların bütün iş alanlarına küresel ölçekte faaliyet gösteren firmalar tarafından müdahale edildiğini söyledi. Dinçer, mevcut durumu incelediklerini ve özellikle de pandemi ile birlikte dijital dönüşümün iş hayatında kattığı değerleri, fırsatları göz önüne aldıklarında bizler için yeni fırsatları da beraberinde getirdiğini vurguladı. Ancak esnaf-sanatkarlarımızın tek başlarına bu büyük dönüşümle başa çıkmalarının mümkün olmadığını vurgulayan Dinçer, bu amaçla Birlik olarak “esnafseninle” mobil uygulama projesini hayata geçirdiklerini söyledi. 

LANSMANA DAVET

Başkan Dinçer, bu projeyi değerli kılan Mersinli esnaf-sanatkarların, Mersindeki meslek kuruluşlarının, yerel girişimcimizin ve Mersin Büyükşehir Belediyemizin iş birliği ve güç birliği içerisinde hayata geçirilmesidir. Mersin Ticaret ve Sanayi Odamız, Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve teknoloji çözüm ortağımız SKOR A.Ş’nin sahibi Serkan Karakaya’nın iş birliğinde hizmete açacağımız “esnafseninle” mobil uygulaması ile Mersinde faaliyet gösteren esnaflarımızı kentimizde yaşayan ve güzel şehrimize misafir olarak gelen bütün kent sakinlerimizle buluşturmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirti. Başkan Dinçer, “esnafseninle” uygulamamız ile sadece yeme-içme-gıda sektörümüzde faaliyet gösteren esnaflarımıza değil aynı zamanda çilingir, oto tamir, elektrikçi, su tesisatçısı gibi sanatkarlık faaliyetlerini sürdüren  esnaflarımıza da kentin bütün mahallerinden, ilçelerinden ulaşım sağlanabileceğini söyledi. Başkan Dinçer, Mersinimizin için ve bütün Türkiye’de faaliyet gösteren esnaf-sanatkarlarımıza örnek bir projenin lansman toplantısına bütün teşkilatımızı, esnaf ve sanatkarlarımızı, kıymetli Mersinli hemşehrilerimizi 23 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:00’da Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayındaki “Esnaf Seninle” uygulamamızın lansmanına davet ettiğini söyledi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA