Mersin’in ‘Altın Çocuğu’ Emre Renezoğlu!


Kütahya’da yapılan Minik Yıldızlar Muaythai Türkiye Şampiyonasına Mersin’de katılan sporcular 2 altın, 1 gümüş ve 6 bronz madalya elde etti. Özellikle her girdiği turnuvadan elde ettiği derecelerle dikkat çeken Minin Emre Renezoğlu, Kütahya’dan da altın madalya ile döndü. Minik Erkekler 38 kilo kategorisinde yarışan ve rakiplerini geçerek altın madalyaya ulaşan Emre Renezoğlu, ‘Mersin’in Altın Çocuğu’ olarak adlandırılıyor.

 

Tarih : 10 Eylül 2022 Cumartesi 16:51

Necdet TAŞ

Kütahya’da yapılan Minik Yıldızlar Muaythai Türkiye Şampiyonasına Mersin’de katılan sporcular 2 altın, 1 gümüş ve 6 bronz madalya elde etti. 26-31Ağustos Tarihleri arasında Kütahya Dumlupınar da yapılan minikler Yıldızlar Bay-Bayan Türkiye Muay Thai Şampiyonasında rakipleri karşısında önemli bir başarı elde ederek madalyaları toplayan sporcuları tebrik eden Güven Zencir Spor Kulübü Başkanı Güven Zencir, “11 sporcuyla katıldığımız şampiyonada 9 sporcumuz madalya kazanarak Mersin için büyük başarıya imza attı. Özverili çalışma sonucu güzel başarı elde ettiklerini kaydeden Zencir, “Minik Erkeklerde yarışan Emre Renezoğlu ve Yıldız Bayanlar kategorisinde yarışan Avşin Fidan şampiyon olarak altın madalya kazandı. Yıldız Erkeklerde yarışan Umut Güneş Zencir ikinci olup gümüş madalya kazanırken, Minik bayanlarda Defne Zencir, Yıldız erkeklerde Furkan Kılıç, Minik bayanlarda Doğa Zencir, Yıldız erkeklerde Mehmet Mete, Minik Erkeklerde Miraç Güçer ve Berat Mete üçüncü olup gümüş madalya kazandı. Sporcularımız iyi süreçten geçer iyi hazırlandı günde çift idman yaparak şampiyonaya hazırlandı.

“ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ”

Türkiye’de birçok il madalya alamazken Mersinli sporcuların güzel başarıya imza attığını kaydeden Zencir, “Sporcularımıza yeterince destek sağlanmazken sporcularımız zor şartlarda kendi Aile destekleriyle iştirak ederek başarıya ulaştılar şimdiki hedefimiz Avrupa ve dünya arenasında ülkemizi bu zor süreçte tüm dünyaya tanıtıp İstiklal Marşımızı okutup bayrağımız göklerde dalgalanması için elimizden gelen her şeyi yapıp çalışacağız. Maç süresince bize destek veren Muay Thai Federasyonu Baskani Hasan Yıldız ve Genel Sekreterimiz Korkmaz Atalaya, Genel Sekreter Yardımcımız Ömer Işık ve velilerime Kerem Renezoğlu, Mehmet Sait Kılıç, Adem Güçer, Kadir Yılmaz, Selmaz Yılmaz, Avukat Mehmet Sami Küçük’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Kasım'da Antalya’da yapılacak Uluslararası Antalya Açık Muay Thai Turnuvasında yeni galibiyetler alıp ülkemizi temsil etmek istiyoruz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA