Beraberlik Tarsus’u karıştırdı


TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 4. haftasında evinde Ispartaspor’u konuk eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve 4. Hafta sonunda henüz 3 puanla tanışamadı. Maçın hemen başında yenik duruma düşen sarı lacivertli temsilcimiz 1 puanı Taha Balcı’nın golüyle kurtardı. Aldığı beraberlikle puanı 3’e çıkartan Tarsus İdman Yurdu’nda taraftarlar maç sonunda Teknik Direktör Sedat Bozkurt’u istifaya davet etti. Öte yandan Maçı izleyen çok az sayıda Ispartaspor taraftarları da Teknik Direktörleri ‘Yusuf Şimşek İstifa’ sloganları attı.

 

Tarih : 15 Eylül 2022 Perşembe 12:32

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 4. haftasında Tarsus İdman Yurdu, sahasında Isparta 32 ile 1-1 berabere kaldı. Ispartaspor maçın hemen başında 4. Dakikada Muhammet Aran ile 1 – 0 öne geçti. Yediği golden sonra baskısını artıran Tarsus İdman Yurdu, 37. dakikada defansın arkasına sarkarak kaleciyle karşı karşıya kalan Taha Balcı topu ağlara göndererek durumu 1 – 1 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda her iki takımda vasat bir futbol ortaya koyunca maç 1-1 sona erdi. Tarsus İdman Yurdu ile Isparta 32 Spor arasında oynanan ve 1-1 biten maçın ardından Sarı-Lacivertli taraftarlar teknik direktörü istifaya davet etti. Kulüp yönetiminin ligin başından bu yana alınan kötü sonuçlar nedeniyle Teknik Direktör Sedat Bozkurt’tan bir rapor isteyeceği edinilen bilgiler arasında. Yönetimin duruma göre, Teknik Direktör Sedat Bozkurt ile bu hafta oynayacağı Arnavut Belediyespor karşısında alınacak mağlubiyetle yolları ayırabileceği de olası gelişmeler arasında yer alıyor. Öte yandan Maçı izleyen çok az sayıda Ispartaspor  taraftarları da Teknik Direktörleri ‘Yusuf Şimşek İstifa’ sloganları attı.

İKİ TAKIMDA GALİBİYETLE HENÜŞ TANIŞAMADI

Lige Erzincanspor karşısında aldığı 1-1’lik beraberlikle başlayan Tarsus İdman Yurdu, ligin ikinci haftasında evinde Düzcespor ile yine aynı skorla 1-1 berabere kalmış, üçüncü haftada ise İzmir deplasmanında öne geçtiği maçta Menemenspor’a 2-1 mağlup olmuştu. Isparta karşısına mutlaka galibiyet parolasıyla çıkan sarı lacivertliler 4 hafta sonunda elde ettiği 3 beraberlikle 3 puanda kaldı. Tarsus İdman Yurdu 5.hafta maçında İstanbul deplasmanında Arnavut Belediyespor’a konuk olacak. Konuk Ispartaspor da tıpkı Tarsus İdman Yurdu gibi Amedspor ve Ankaraspor beraberliği, Esenler Erok mağlubiyetlerinden sonra Tarsus karşısında aldığı 1 puanla puanını 3’e yükseltti. Ispartaspor, bu hafta Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ligin son sırasında bulunan, henüz puanı bile bulunmayan ve ligde çok kötü bir durumda olan Bayburt İl Özel İdarespor takımıyla karşı karşıya gelecek.

STAT: Tarsus

HAKEMLER: Necati Selçuk Şahin xx, Mehmet Kuru xx, Haydar Avcı xx

TARSUS İDMAN YURDU: Abdulaziz xx, Eyüpcan xx, Artun xx(Yılmaz dk. 61 x), Oğuzhan xx (Fatih dk. 73 x), Alperen xxx, Uğur xx (Abdussamet dk. 46 x), Gökhan xx, Azad xx, Taha xx, Volkan xx, Sefa xx

ISPARTA 32 SPOR: Furkan xx, Ömer xx, Soner xx, Cem xx (Samet dk. 46 x), Abdullah xx(Erdem dk. 79 x), Fatih xx, Muhammet Aran xx, Burhan xx(Muhammmet Enes dk. 79 x), İsmet xx, Osman xx (Cemal dk. 46 x), Bahattin xx (Hüseyin dk. 57 x)

GOLLER: Muhammet (dk. 4) (Isparta 32 Spor), Taha (dk. 37) (Tarsus İdman Yurdu),

SARI KARTLAR: Cem, Furkan, Cemal, Abdullah (Isparta 32 Spor)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA