Mersin teröre karşı tek yürek!


MTSO Eylül ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hamit İzol’un başkanlığında gerçekleştirildi. Geçtiğimiz günlerde Mezitli Polisevine yapılan terör saldırısının kınandığı Meclis Toplantısında, meclis üyeleri birlik ve beraberlik mesajı verdi. Meclis adına konuşan Başkan Hamit İzol, Oda Meclisi olarak her konuda ortak karar aldıklarını, terör gibi ülkenin bütünlüğünü tehdit eden bu konuda da Meclisin tüm Üyelerinin aynı fikirde olduğunu belirterek, “Her türlü terörü sonuna kadar lanetliyoruz” dedi.

 

Tarih : 29 Eylül 2022 Perşembe 13:31

“MERSİN ÜZERİNDE OYUN OYNANMAK İSTENİYOR”

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eylül ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hamit İzol’un başkanlığında gerçekleştirildi. Geçtiğimiz günlerde Mezitli Polisevine yapılan terör saldırısının kınandığı Meclis Toplantısında, meclis üyeleri birlik ve beraberlik mesajı verdi. Meclis adına konuşan Başkan Hamit İzol, Oda Meclisi olarak her konuda ortak karar aldıklarını, terör gibi ülkenin bütünlüğünü tehdit eden bu konuda da Meclisin tüm Üyelerinin aynı fikirde olduğunu belirterek, “Her türlü terörü sonuna kadar lanetliyoruz. Hepimiz bir ve beraberiz, hepimiz beraber Mersiniz. Dil, din, ırk, mezhep ayrımı olmaksızın herkes Mersin ailesinin bir ferdi. Bu ailenin de tek bir ülkesi, tek bir bayrağı olup ortak paydası Atatürk’tür. Mersin üzerinde oyun oynanmak isteniyor. Mersin’in bayrağını indirmeye, birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmez. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi olarak terörü lanetliyoruz. Hain saldırıda şehit olan kahraman polisimiz Sedat Gezer’e Allah’tan rahmet, yaralı güvenlik güçlerimize de acil şifalar diliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA