Bakan Yanık’tan yaralı polise ziyaret


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Mezitli Polisevine yapılan terör saldırısında yaralanan polis memuru Abdulkadir Öztürk’ü ziyaret etti.

 

Tarih : 8 Ekim 2022 Cumartesi 12:54

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere Mersin’e gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz ve beraberindeki heyet ile birlikte, 26.09.2022 tarihinde Mezitli Polisevi nizamiye noktasına yapılan menfur saldırıda bölücü terör örgütü mensubu hain teröristler ile girilen çatışmada yaralanan, Mersin Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi halen devam eden Mersin Polisevi Koruma Büro Amirliği'nde görevli Polis Memuru Abdulkadir Öztürk'ü ziyaret etti. Bakan Yanık, tedavisi devam eden Polis Memuru Abdulkadir Öztürk'ün durumu hakkında bilgiler aldı, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti, Allah’tan şifalar diledi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA