Tarsus’ta otel ve konaklama sorunu var


CHP Tarsus İlçe Yönetimi ve beraberindeki heyet, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı’yı kutlayarak başarı dileğinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Koçak, “kente ivme katacak yatırım projelerini tamamlamaya odaklandıklarını ifade ederek, ‘’İlk önceliğimiz Tarsus Organize Sanayi Bölgesini tamamlamak. Kısa sürede hızlı yol aldık. Tarsus henüz yatırımları hissetmiyor olabilir ama ivedilikle çok acil olarak yapılması gerekenler var. Konut ve otel sorununu çözmemiz lazım. 1+1 veya 2+1 ev projeleri yapılmalı” dedi.

 

Tarih : 19 Ekim 2022 Çarşamba 15:03

Haber Merkezi

CHP Tarsus İlçe Yönetimi ve beraberindeki heyet, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı’yı kutlayarak başarı dileğinde bulundu. Tarsus TSO’yu ziyarette CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın misyonuna uygun şekilde kent ekonomisine yön verdiğini ve özellikle son dönemdeki yatırım projeleri ile vizyon projeler kazandırma yönündeki çalışmalarını taktirle karşıladıklarını söyledi.

“TARSUS TSO ÖNEMLİ İŞLER YAPIYOR”

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine hayırlı olsun dileğinde bulunan Varal, Tarsus için el birliğiyle çalışmaya hazır oldukları vurgusunu yaptı. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın kente önemli katkıları olduğunu ifade eden Varal, “Öncelikle sizlere yeni çalışma döneminizde de başarılar diliyorum. Genel kurul süreciniz tamamlandı, hayırlı ve uğurlu olsun. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, hem kentimiz, hem de bölgemiz açısından en önemli ve köklü kurumlarından birisi. Özellikle kentimize bir organize sanayi bölgesi kazandırılması noktasında verdiğiniz mücadeleleri yakından takip ediyoruz. Çamtepe bölgesinde Tarsus OSB’nin inşa ediliyor olması, kentimiz ekonomisinin canlanması, istihdamın artması ve daha pek çok konuda gerçekten çok mühim. Bu konuda da sizleri tebrik ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

KOÇAK: “OTEL VE KONAKLAMA SORUNU VAR”

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da kente ivme katacak yatırım projelerini tamamlamaya odaklandıklarını ifade ederek, “İlk önceliğimiz Tarsus Organize Sanayi Bölgesini tamamlamak. Kısa sürede hızlı yol aldık. Tarsus henüz yatırımları hissetmiyor olabilir ama ivedilikle çok acil olarak yapılması gerekenler var. Konut ve otel sorununu çözmemiz lazım. 1+1 veya 2+1 ev projeleri yapılmalı. Önceliğimiz gelen yatırımcıların istihdam için, konaklama için Tarsus’tan hizmet alması yönünde. Beyaz yakalının Tarsus’ta kalmasını, buradan harcama yapmasını istiyoruz. Bunun için hepimize önemli sorumluluklar düşüyor ama asıl iş yerel yönetimlerde. OSB’nin koştuğu, Tarsus’un coştuğu bir döneme gidiyoruz. Yeni döneme el birliği içinde hazırlanmalıyız” diye konuştu. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin de bulunduğu toplantıda, CHP Yönetimi Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaretleri anısına Başkan Koçak’a Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışta bulundukları belgeyi takdim etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA