Tarsus’ta taraftar kazan kaldırdı!


Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ve seçilen yönetimin taraftarlar ve Tarsus halkının nezdinde yok hükmünde olduğunu ifade eden Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği (TİY TADER) Başkanı Erkan Yıldırım, “Biz Tarsus halkı ve arma sevdalıları olarak bize ait olana sahip çıkıyoruz. Bu kulübe gençliğini çocukluğunu ömrünü ve geleceğini parasının son kurulunu vermiş bu taraftarın ve halkın üzerinde algı operasyonu yapmaya çalışmayın kötü emellerinize ait etmeye kalkışmayın. Bu kulübün gerçek sahibi taraftardır. Sizler arkanız dönüp gittiğinizde bizler yine burada olacağız” dedi.

 

Tarih : 27 Ekim 2022 Perşembe 09:59

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Tarsus İdman Yurdu’nda yeni başkan Emin Danyal Gür oldu ancak seçim biter bitmez iki yönetici istifa etti. Kulüp Başkanı olduğu iddia edilen Emin Danyal Gür de başkan olmadığını sadece yönetim kurulu üyesi olduğunu açıkladı. Kulüp yönetimindeki bu kaotik duruma ve belirsizliğe tepki gösteren Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği (TİY TADER) Başkanı Erkan Yıldırım, “Tarsus halkını temsilen biz Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği olarak büyüğümüzle küçüğümüzle ilk yaşlarımızdan itibaren şanlı takımımızın her daim daha iyiye gitmesi için mücadele veren gerçek arma sevdalılarıyız” dedi. 

“TEK AMACIMIZ TARSUS İDMAN YURDU’NA HİZMET ETMEK”

“Hem 3. Ligde hem 2. Ligde iç saha da ve deplasmanlarda armaya sevdamızı ve takımımızı tribünlerde en iyi şekilde temsil ettik. Sözde yöneticilerin gitmedikleri deplasmanlarda az sayıda olsak bile yine bizler vardık. Yıllardır süren bu menfaatçi bakış açısına rağmen bizler her daim arma peşinden koşarak kişisel kırgınlıklarımızı ön planda tutmadık ve küsmedik” ifadelerini kullanan Yıldırım, açıklamasına şöyle devam etti: “Tek amacımız bu şehre ve Tarsus halkına ait gerçek sevgiden beslenen bir Tarsus İdman Yurdu oluşturmaktı. Daha sayabileceğimiz ona zorluğa rağmen tıkamadan ve yıkılmadan Tarsus İdman Yurdu’muzu tüm Türkiye’ye tanıtmaya ve göstermeye çalıştık. Dost olmak isteyen herkese kapımızı açarak dost olduk, şehrimize gelen tüm taraftarları ağırlamaya çalışarak güzel yüzle yolcu ettik. Bu güzellikleri sabote etmeye çalıdan iyi gün dostlarına ödün vermedik vermeyeceğiz. İşlerin iyi gittiğinde yüzümüzün güldüğünde bir şey gerekli mercilere ve yönetime kötü eleştirilerimizi dile getirdik. Armanın gerçek sevdalıları yanı bizleri işler kötü gittiğinde konuşmakla suçlamaya kalkan iftiracılar bilsinler ki her zaman her yerde bizler sadece armayı ve şanlı Tarsus’umuzu savulduk savunmaya devam edeceğiz. Bizler Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği olarak takımımızın menfaati doğrultusunda ne varsa yapmaya hazır sonucu ne olurda olsun cesurca gereken mesajlar vermeye devam edeceğiz.”

“SEÇİLEN YÖNETİM BİZİM İÇİN YOK HÜKMÜNDE”

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ve seçilen yönetimin taraftarlar ve Tarsus halkının nezdinde yok hükmünde olduğunu ifade eden Yıldırım, “Her daim menfaatçiler huzurlu başkan koltuğun peşindeydi. Sadece bu taraftar her şeyinden vazgeçerek iyisi ve kötüsüyle takımının yanında oldu. Takımımızın antrenmanı ziyaret ederek tiyatro şeklinde kongre de piyon gibi Başkan olan zaatı ve yöneticileri hiçbir şekilde kabul etmiyoruz etmeyeceğiz. Her defasında her platform da Tarsus halkının aklıyla ve umutlarıyla dalga geçerek 100. Yılında şampiyon olacağımızı söyleyen sözde belediye başkanının takımın ve şehrin kaderiyle oynamadan içerikle pistonlarıyla istifa etmesi herkesin hayrına olacaktır. Şehrin ve taraftarın karşısında duan hiçbir kulüp başarıya ulaşmamıştır ulaşamaz da... Biz Tarsus halkı ve arma sevdalıları olarak bize ait olana sahip çıkıyoruz. Bu kulübe gençliğini çocukluğunu ömrünü ve geleceğini parasının son kurulunu vermiş bu taraftarın ve halkın üzerinde algı operasyonu yapmaya çalışmayın kötü emellerinize ait etmeye kalkışmayın. Bu kulübün gerçek sahibi taraftardır. Sizler arkanız dönüp gittiğinizde bizler yine burada olacağız. Er ya da geç gerçek sahiplerini elbet teslim edilecektir. Bu yönetim kuruluna ve kişi kuruluşlarına destek veren kişi ve kişiler Tarsus halkının vicdanında en ağır şekilde cezalandırılacaktır.  Söylediğimiz besteler ve verdiğimiz sözler nere de hangi ligde okursak olalım geçerlidir” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA