Hileyi ve fesadı bırakın!


İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan mevcut İl Başkanı Mehmet Dutar, “İYİ Parti’nin Türkiye yolculuğunda Mersin İl Başkanlığı görevini yorulmadan bıkmadan ve büyük bir yapıyorum. Bu partinin bir neferi olarak çalışıyorum. Yeniden il başkanlığına aday olmaya karar verdim. İYİ Parti yolculuğu millete hizmet davasıdır. Adanmış yüreklerin omuzlarında yükselecek bu dava. Kimsenin nefis yapmaya hakkı yok. Herkes nefsini avucunun içine alıp sonra da ayaklarının altına alacak. Bu partiden görev alan herkes küçük hesapları, hileyi ve fesadı bir kenara bırakacak. Makam mevki hırsını bir kenara bırakacak” dedi.

 

Tarih : 17 Aralık 2022 Cumartesi 16:58

Necdet TAŞ

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, il başkanlığına yeniden adaylığını açıkladı. Partisinin il binasına kalabalık bir partili grubun da desteğini alarak adaylığını açıklayan Dutar, “Mersin zor bir kent ancak İYİ Parti’nin kalelerinden biri. Çok büyük ve önemli bir yarışa girmek için büyük mücadele verdik. Yol arkadaşlarımla beraber Anadolu kadar yüreği büyük kadını Türkiye’nin başına getirmek ve onu başbakan yapmak için sizlerle beraber bu memleketi karış karış gezdik ve gezmeye devam edeceğiz. İyi ki varsınız. Ben göreve geldiğim günden beri bir şey söylüyorum; siyaset adam biriktirme sanatıdır. Ne kadar çok insana dokursanız o kadar çok başarılı olursunuz. Siz yoksanız, millet yoksa bir adamın arkasında herkes sıradan bir vatandaş olur. Beni bugün mutlu bu kalabalık topluluktur. İYİ Parti’nin Türkiye yolculuğunda Mersin İl Başkanlığı görevini yorulmadan bıkmadan ve büyük bir yapıyorum. Bu partinin bir neferi olarak çalışıyorum. Yeniden il başkanlığına aday olmaya karar verdim. İYİ Parti yolculuğu millete hizmet davasıdır. Adanmış yüreklerin omuzlarında yükselecek bu dava. Bu partiden görev alan herkes küçük hesapları, hileyi ve fesadı bir kenara bırakacak. Makam mevki hırsını bir kenara bırakacak. İl başkanlığımda Mersin’i ilçe ilçe köy köy, mahalle mahalle gezdik. Mersin’in her noktasında vatandaşlarımıza ulaşmak için gece gündüz yorulmadan yol yürüdük” ifadelerini kullandı.

“KİMSENİN NEFİS YAPMAYA HAKKI YOK”

“Siyasette ne kadar bir arada durursak ve birlik olursak o kadar güçlü oluruz. İlçe başkanlarımızla bugün beraberiz. 3 yılda Mersin’de 765 mahalleye ulaştık. Bu çok önemli bir rakam. Göreve geldiğimizden bugüne teşkilatımızı tüm kente yaydık. Hemen hemen her mahallede mahalle başkanlarımız görevinin başındadır. Teşkilatçılık başka bir şey. Anamur’dan Çamlıyayla’ya her yerden İYİ Parti var” ifadelerini kullanan Dutar, “Ben göreve geldiğimde İYİ Parti’nin Mersin’deki üye sayısı 5 bin 700 idi. Ama bugün 13 ilçe başkanımızın gayretleri, çalışmalarıyla insanlarımızın ayağına giderek, İYİ Parti’yi anlatarak bugün Mersin’de resmi üye sayımız 20 bin, gönüllü üye sayımız 12 bin ve Yargıtay’da bekleyen 5 bin üyeyle 37 bin kişilik bir rakama ulaştık. Bu azımsanmayacak bir rakam. Bunu hep birlikte başardık. Bakın kıymetli İYİ Partililer, teşkilatçılık zor bir iş. Bu iş gönül işidir. Bu iş inananların ve bu uğurda mücadele edenlerin işidir. Enerjimle ve ortaya koyduğum inatçı karakterimle sizleri hiç mahcup etmedim etmeyeceğim. Bu mücadeleyi sizlerle birlikte verdik ve vereceğiz. Hiçbir zaman ayrıştırmadan yana olmadım, hep birleştirici rol oynadım. Tek bir tane kırmızı çizgim var; o da bu partinin gerçek sahiplerini herkes bilecek. Kapımız herkese açık. Teşkilatımızı sağlam temeller üzerine oturttuk. İlçe kongrelerimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Kongrelerin kaybedeni yok aksine kazananı oldu. Kazanan İYİ Parti oldu. İl kongremizde yeniden il başkanlığına adayım. Neden yeniden aday olduğumun altını çizmek istiyorum, 13 ilçemizi ziyaret ettim. Bu ziyaretlerde partimizin kurucuları ve partimize gönül veren insanlarla sohbet ettim. Benim için milletvekili olmak için il başkanlığını bırakıyor diye haberler yapıp dedikodular çıkarttılar. Türk Milletinin umudu olan bu siyasi hareket Anadolu kadar yüreği büyük bir kadının gözyaşları üzerine kurulmuş bu siyasi harekette hiç kimsenin nefis yapmaya hakkı yok. Herkes nefsini avucunun içine alıp sonra da ayaklarının altına alacak” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA