Aydoğan; “Kadın varsa çözüm var”


Kadınların hem siyasette hem de iş dünyasında daha çok yer alması gerektiğinin altını çizen DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan, “Kadın varsa Çözüm var. Kadın varsa Bereket var. Kadın varsa Kalkınma var” dedi.

 

Tarih : 6 Ocak 2023 Cuma 09:48

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türk Anneleri Derneği’nin Mersin Yenişehir Şubesinin açılışına katıldı.  DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan “Kadın varsa Çözüm var. Kadın varsa Bereket var. Kadın varsa Kalkınma var. Kadın gücünü ve kadın birlikteliğini her zaman destekleyeceğiz” ifadelerini kullanarak, derneğin hizmete girmesinde emeği geçenleri herkese teşekkür etti. Aydoğan ayrıca Türk Anneleri Derneği Mersin Yenişehir Şubesi açılışını gerçekleştiren ve derneğe tam destek veren Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e de kadınlara verdiği önem ve destekler için ayrıca teşekkür etti.

AYDOĞAN’DAN MTSO BAŞKANI KIZILTANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aydoğan daha sonra Mersin Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Ayhan Kızıltan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Aydoğan, “MTSO Başkanlığına 2. defa seçilen MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.  Başkan Ayhan Kızıltan’a ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, yeni dönemin Mersin’imize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise, DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan’ın siyasette olmasını ve kadınların her zaman ve her şartlarda iş hayatında ve siyasette de başarılı olacaklarına inandığını dile getirerek, DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan’a başarılar diledi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA