Nereden nereye!


Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Türk Futbolunun asırlık çınarı Tarsus İdman Yurdu çıkmaz sokakta. Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kulübün tüm sorunlarının açık bir şekilde konuşulduğu toplantıda konuşan Başkan Cem Kavalcı, “12.01.2023 (yarın) tarihine kadar ‘Transfer Tahtası’ açılmadığı takdirde Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü’müzün anahtarı ne yazık ki kentimizin Mülki Amiri olan sayın kaymakamımıza teslim edilmek üzere hukuki süreci başlatılacaktır” dedi.

 

Tarih : 11 Ocak 2023 Çarşamba 16:11

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu maddi kriz içinde. Kadrosundaki oyuncularının alacaklarını ödeyemeyen ve oyuncularını başka takımlara kaptıran sarı lacivertliler yönetim krizinin ardından transfer tahtasını açmak için birçok kapı çaldı ancak çaldığı tüm kapılar yüzüne kapandı. Basın mensupları ile kulüp binasında bir araya gelen Başkan Cem Kavalcı yaptığı açıklamada “Cuma akşamına kadar 4 milyon TL ödemezsek transfer tahtasını açamayız ve altyapı ile sahaya çıkmak zorunda kalırız. Yeni alınan oyuncularında oynama durumu şüpheli. Transfer yasağının kaldırılmaması halinde Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün anahtarı ne yazık ki kentimizin mülki amiri olan sayın kaymakamımıza teslim edilmek üzere hukuki süreci başlatılacaktır” dedi. NECDET TAŞ’IN HABERİ

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA