Çukurova hem maçı hem de Hayes’i kaybetti


Kadınlar Euroleague’de deplasmanda Sopron Basket’e konuk olan temsilcimiz ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi güçlü rakibine 51-44 mağlup oldu. Bu sonuçla Çukurova Basketbol gruptaki 4. Yenilgisini aldı. Öte yandan maç içerisinde bir pozisyonda ayağı burkulan Tiffany Hayes maçı tamamlayamadı.

 

Tarih : 13 Ocak 2023 Cuma 11:40

Necdet TAŞ

Euroleague B Grubu'nda Çukurova Mersin Yenişehir Belediye, lider Sopron'a 51-44 kaybederken, takımın yıldızı Hayes'in sakatlığı bütün moralleri alt üst etti. Bu sonuçla Sopron Basket 9. maçında 7. galibiyetini alırken; ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi 4. defa kaybetti. Temsilcimiz adına Dewanna Bonner 10 sayı 9 ribaund 1 asist, Quanitra Hollingsworth 10 sayı 10 ribaund üretti. Sopron takımında Zsofia Fegyverneky 15 sayı 2 ribaund 1 asist, Dragana Stankovic 11 sayı 6 ribaund ile oynadı.

HAYES ŞOKU

Çukurova'nın en etkili isimlerinden biri olan Hayes ikinci çeyreğin başında şanssız bir sakatlık yaşadı. Topun çıkmasını engellemek isteyen yıldız oyuncu ayağı burkulunca acı içinde kendini yere bıraktı. İlk müdahalesi sahada yapılan Hayes'e kenarda da buz tedavisi uygulandı. Çukurova'nın yıldız ismi mücadelenin devamında süre alamadı.

SOPRON BASKET: Brooks 8, Fegyverneky 15, Kunek 4, Magbegor 5, Turner 8, Borondy, Czukor, Stankovic 11, Varga

ÇUKUROVA BASKETBOL YENİŞEHİR BELEDİYESİ: Sinem 5, Bonner 10, Gray 9, Özge 3, Williams 1, Gökşen 2, Hayes 4, Hollingsworth 10, Gamze, Asena

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA