​ Bozyazı’ya doğalgaz müjdesi!


Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, ilçeye doğalgazın gelmesi için son hazırlıkların tamamlandığını, önümüzdeki aylar içinde kazı çalışmalarına başlanacağının müjdesini verdi.

 

Tarih : 4 Şubat 2023 Cumartesi 12:44

Aksa Çukurova Doğalgaz Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman ile Harita Proje Şefi İsmail Üzdemir, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek Bozyazı Doğalgaz Dağıtım Projesi hakkında bilgilendirme yaptılar. Önümüzdeki aylarda altyapı montaj çalışmalarına başlayacaklarını belirten Duman, Bozyazı ilçesine 2023 yılı içerisinde gaz arzının sağlanacağını söyledi. Bozyazılılara doğalgaz müjdesi veren Başkan Çetinkaya, "Aksa Çukurova Doğalgaz ile uzun zamandır yapmış olduğumuz toplantılar sonrasında önümüzdeki aylar içerisinde haydi bismillah diyerek kazı çalışmalarına başlayacağız. 2023 yılında ilçe doğalgaza kavuşmuş olacak. Vatandaşlarımıza yakışır, hayatını kolaylaştırıcı projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Her çalışmamız daha güzel yaşanır bir Bozyazı için” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA