Mersin’de aç kalan domuz sürüleri şehir merkezine indi


Mersin’in Silifke ilçesinde doğada yiyecek bulamayan domuzlar, vatandaşların bahçelerine girerek ekili alanlara zarar verdi.

 

Tarih : 5 Şubat 2023 Pazar 16:57

Taşucu Mahallesi'nde doğada yiyecek bulamayan domuz sürüsü ilçe merkezine indi. Sürü halinde gezerken görülen domuzlar bahçelerde bazı ağaç köklerine zarar verdi. Yiyecek bulamadıkları için ekili alanlara giren domuzlar, bir süre gezdikten sonra yeniden doğal ortamına kaçtı. Bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla domuzları kaydetti. Bahattin Özçelik, gece domuz sürüsünün görüldüğünü belirterek, “Geç saatlerde sürü halinde dolaşan domuzlar dağdan şehre indi. Yiyecek bulmak için sürü halinde gezen domuzlar, çevredeki vatandaşları tedirgin ediyor. Bu konuda yetkililerin önlem alması gerekiyor” dedi. Hasan Hüseyin Ayaz ise, “Domuzlar sürü halinde bahçeme geldiler. Karşı karşıya kaldığımda bir taş attım, korkup eve girdim. Bahçemize gelip yeşilliğimizi yiyip gidiyorlar. Bu konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyoruz” diye konuştu. Görüntülerde sırayla caddeden karşıya geçen domuzlar daha sonra gözden kayboldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA