Vali Pehlivan, Sosyal Marketi ziyaret etti


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, depremzede vatandaşların gıda, giyim ve hijyen malzemeleri gibi ihtiyaçlarını karşılamak üzere Valilik tarafından İlçelerde kurdurulan sosyal marketlerden İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet sunan sosyal marketi ziyaret etti, incelemelerde bulundu.

 

Tarih : 7 Mart 2023 Salı 10:38

13 ilçede bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfları ve Sosyal Marketlerin, depremzede vatandaşlara sunduğu hizmetler hakkında Vakıf Müdürü Mihriban Ceylan’dan bilgiler alan Vali Pehlivan,  123 bin 431 depremzede vatandaşa ayni yardım verildiğini belirterek, 2 bin 757 haneye toplam 3 milyon 840 bin 108 TL nakdi yardım yapıldığını açıklayarak, “Ülkemizde yaşanan afet nedeniyle büyük bir birlik, beraberlik ve kardeşlik örneği sergileyerek bu yardımların toplanmasında ve vatandaşlarımıza ulaştırılmasında emeği, desteği olan resmî veya sivil bütün kurum ve kuruluşlarımıza, hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA