Mersin Barosu’ndan depremzedelere destek


Mersin Barosu Deprem Komisyonu üyesi avukatlar 7-11 Mart 2023 tarihleri arasında Adıyaman’da stant açarak, depremzedelere hukuki destek ve insani yardım desteği verdi.

 

Tarih : 13 Mart 2023 Pazartesi 11:27

Haber Merkezi

Mersin Barosu Deprem Komisyonu üyesi Av. Türkan Sinem Sadıç, Av. Ela Aslan, Av. Miraç Dilara Deliaslan, Av. Gülce Dida Çavdar, Av. Mücahit Bağrıyanık, Av. Funda Tarman, Av. Özlem Yıldırım ve Av. Ahmet Mesud Baysal, Türkiye Barolar Birliği Koordinasyon Merkezi’nin Adıyaman’da yürüttüğü yardım çalışmalarına gönüllü olarak katılarak stant açtı. Avukatlar Adıyaman’da delil tespit çalışmaları yaparak, afetzede vatandaşlara, avukatlara ve yakınlarına insani yardım ve hukuki destek verdi. Depremzede vatandaşlara hukuki haklarını anlatan broşür dağıtıldı. Depremzede çocuklar için sanat alanının oluşturulduğu çadır kentte avukatlar, çocuklarla birlikte resim ve boyama yaparak, çocukların yaşadığı tramvayı hafifletmeye çalıştı. Mersin Barosu Deprem Komisyonu üyesi avukatlar, deprem bölgelerinde Türkiye Barolar Birliği koordinasyonunda hukuki destek, delil tespiti ve insani yardım çalışmalarına devam edecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA