İsviçre kurtarma ekibine ‘Teşekkür’ Plaketi!


Mersin’de yatırım ve teşvikler yapan iş insanı Agit Kayaalp, arama kurtarma ekiplerine minnettar olduklarını belirterek İsviçre arama kurtarma ekibine teşekkür amaçlı plaket dağıttı.

 

Tarih : 14 Mart 2023 Salı 12:11

İş İnsanı Agit Kayaalp depremde ülkemize yardıma gelen İsviçre arama kurtarma ekibine teşekkür amaçlı plaket verdi. Genel olarak 87 kişi 5 arama kurtarma köpeği olarak Türkiye’ye gelip 1 bebek toplam 11 insanı enkazdan kurtaran ekip depremin ilk günlerinde yardıma geldi. Kayaalp: “ İsviçre ekibi gibi ekipler bize destek verdiler biz de üzerimize düşeni yapmak için teşekkür plaketi dağıttık, herkese teşekkür ediyoruz ve inşallah bu günler atlatacağız” ifadelerini kullandı.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

İsviçre Arama Kurtarma Ekibi Lideri Simon Tschurr elinden geleni yaptıklarını belirterek: “Biz depremin ilk gününde Hatay’a 87 kişi ve 5 arama kurtarma köpeği ile hemen arama kurtarma çalışmalarına başlamak Antakya insanlarını enkazdaki kurtarmak için geldik. Arama kurtarma takımından sonra insani yardım için geldik, insani yardımlar yaptık, özellikle çadır dağıtımı hijyen kiti, seyyar tuvalet dağıtımı yaptık, çünkü bunlar en önemli ihtiyaçlar. Bunu aynı zamanda Kahramanmaraş’ta da yaptık, bunun dışında aynı zamanda tıbbi devamlılık ve muayenelerin olması için Antakya mozaik hastanenin devamlılığı için çalışmalar yaptık ve hastaneyi muayene edebilme durumuna getirdik ve kalan hastane personelinin bu zor durumda sağlık çalışanlarına devam etmeleri için desteklerde bulunduk” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA