Altunok, Taşucu’nda çalışmaları inceledi


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, bir süre önce başlattıkları Taşucu sahil çevre düzenlemesi ve meydan yapımı çalışmalarını yerinde inceledi. Denize sahili bulunan, her geçen gün gelişen ve büyüyen Taşucu mahallesini modern ve sağlıklı hizmetlerle buluşturacaklarını söyleyen Başkan Altunok, müteahhit firma yetkililerine de çalışmaları hızlandırın talimatı verdi

 

Tarih : 5 Nisan 2023 Çarşamba 12:29

Haber Merkezi

Taşucu mahallesi deniz sahilinde başlattıkları sahil çevre düzenlemesi ve meydan yapımı projesini inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, hem yürütülen çalışmaları denetledi, hem de esnaf ve vatandaşları proje hakkında bilgilendirdi. Denize sahili bulunan, her geçen gün gelişen ve büyüyen Taşucu mahallesini modern ve sağlıklı hizmetlerle buluşturacaklarını söyleyen Başkan Altunok, müteahhit firma yetkililerine de çalışmaları hızlandırın talimatı verdi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Silifke Belediye Başkanı Altunok, “Belediye olarak ilçemizin her mahallesine hizmet götürmeye ve halkımızı belediye hizmetleri ile buluşturmaya devam ediyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Taşucu mahallesinde deniz sahilinde başlattığımız meydan düzenlemesi çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. Müteahhit firma aracılığı ile yürüttüğümüz çalışmaların hızlandırılması için hem belediye birimlerimizi hem de müteahhit firma yetkililerine uyarlarda bulunuyorum. Özellikle yaz aylarında ilçemize ve Taşucu mahallemize gelen vatandaşlarımız ve misafirlerimizin büyük ihtiyaç duyduğu bu modern projeyi bir an evvel tamamlayarak hizmete sunmak istiyoruz. İçerisinde hediyelik eşya stantları, amfi tiyatro, kafeteryalar, çocuk oyun alanı, konser alanı, sahne, yeşil alan ve yürüme yollarının da yer alacağı projeyi yaklaşık 13 bin m2’lik bir alan üzerine inşa ediyoruz.  İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız ve özellikle yaz döneminde deniz sahillerimize tatile gelecek olan yerli-yabancı misafirlerimizin faydalanabileceği bu projeler üzerinde çalışıyoruz. Yapımı devam eden projelerimizin sağlıklı ve modern bir yapıda devam etmesi için çalışmaların takibini de önemsiyorum. Amacımız hem halkımızı hem de ilçemiz ve Taşucu’na gelecek olan misafirlerimizi modern ve sağlıklı hizmetlerle buluşturmaktır” diyen Başkan Altunok, esnaf ve vatandaşlarla da görüşerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

ALTUNOK, AVUKATLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Öte yandan Başkan Altunok, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak avukatlık mesleğinin önemine işaret etti. Mesajında, avukatların önemli bir kamu görevi üstlendiklerini ifade eden Silifke Belediye Başkanı Altunok, “Avukatların, yasalarla verilmiş insan haklarını savunma, koruma ve hukuksuzluklara karşı çıkma fonksiyonları ve görevleri bulunmaktadır. Bu nedenle önemli bir kamu hizmetini ifa etmektedirler. Adaletin tesisi devletlerin olmazsa olmazlarıdır. En önemli husus adaletin tesisidir. Adaleti meşru kılan ise savunma hakkının kutsallığıdır. Bu görevi hakkıyla yerine getiren avukatlarımız ise bir milletin geleceğe daha güçlü adımlarla yürümesinin en büyük teminatı olmaktadırlar. Bu vesileyle tüm avukatlarımızın  gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA