Tece’de depremde ağır hasar alan bina yıkıldı


Mersin’de depremlerde ağır hasar alan Baykent Sitesi’nin yıkımı tamamlandı. Binanın son bölümü doğrudan çökerken, yan tarafında bulunan Mavi Kent sitesi için de boşaltma kararı alındı.

 

Tarih : 8 Nisan 2023 Cumartesi 16:13

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçesinde 6 Şubat günü 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerde Mersin'de bazı binalar etkilenmişti. 20 Şubat'ta Hatay merkezli meydana gelen 6.4 ile 5.8 büyüklüğündeki depremlerin ardından ise bazı binalara ağır hasarlı raporu verildi. 3 gün önce rapor verilen binalardan biri olan merkez Mezitli ilçesine bağlı Tece Mahallesindeki Baykent Sitesinde yıkım başlanmıştı. Mezitli Belediyesi kontrolünde yapılan yıkımda bölgede güvenlik önlemi alınırken, binanın yan yatma durumundan dolayı parça parça yıkım gerçekleştirilmişti. Bugün binanın son bölümü çökerken, yıkım tamamlandı. Baykent Sitesinin yanında bulunan Mavi Kent içinde yıkım kararı alınırken, bina boşaltıldı. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA