Sinan Ateş’in katillerini Mersinliler biliyor!


Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Nureddin Nebati’ye yüklenen Akşener, “Gözleri ışıltıyı da size vermişler yandınız… Mazottan ilaçtan öldük diyorsunuz iflas ettik diyorsunuz. O diyor ki epistemolojik. Yandınız… Gözlerinden böyle ışık geliyor. Daha beterleri var… Bu en azından neşeli ve komik” dedi. Sinan Ateş cinayeti üzerinden hükümete seslenen Akşener, “Eyy erkek evliliği peşinde koşan İçişleri Bakanı kani herkesin ayakkabı numaralarına kadar biliyordunuz. Sinan Ateş’in katiller nerede o zaman? Mersinliler biliyor katillerin kim olduğunu… Eğer ben Sinan Ateş’in hesabını sormazsam namerdim” dedi.

 

Tarih : 1 Mayıs 2023 Pazartesi 17:58

Necdet TAŞ

Partisinin Mersin Mitinginde konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Ekşener, “15 Mayıs’ta seçimi alacağız. Recep bey emekli Kılıçdaroğlu makamına ondan sonra ilk yapacağımız şey Temmuz ayının başında emekli ve emekçilerimize yüzde 50 zam yapmaktır. Eskiden, hani o beğenmedikleri Türkiye’de bu platforma çıkan siyasiler önce seçmenin karşısında hazır ola geçer yer kadar eğilir ve projeleriyle kendini seçmene beğendirmeye kalkar siz de bir not verirdiniz. Olumlu bulmuşsanız seni ve partini iktidar yaptım hizmet edeceksiniz. Daha az beğendiğini ise sizi muhalefet ettim siz bizim avukatımız olacaksınız. Muhalefet halkın avukatıdır. İktidar da hizmet etmekle yükümlüdür. Esnaf ekonominin bel kemiğidir. Ülkenin istihdam yaratan sektörüdür. Esnaf esnaf gezmeye başladık. Sizin sesinizi dinleyip ona çözüm üretip iktidarda bulunan arkadaşların bu çözümleri alıp sizin adınıza uygulamalarını talep ettik. Pandemi döneminde bir kısmını yaptılar. Bu gezilerde bizden daha yaşlı hale gelmiş gençler gördüm. 82 puan aldığı çocuğu AKP’de dayısı olmadığı için atanamamış haykıra haykıra ağlayan anneler gördüm” ifadelerini kullandı.

“GÖZLERİ IŞILTIYI DA SİZE VERMİŞLER YANDINIZ”

5 tane emekli maaşı farklı farklı olan emekliler gördüm. Tencere kaynatmakta zorlanan anneler gördüm. Çocuğuyla dükkana giremiyor. Çocuk çikolata istediği zaman onu alacak para yok” şeklinde konuştu. Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Nureddin Nebati’ye yüklenen Akşener, “Gözleri ışıltıyı da size vermişler yandınız… Mazottan ilaçtan öldük diyorsunuz iflas ettik diyorsunuz. O diyor ki epistemolojik. Yandınız… Gözlerinden böyle ışık geliyor. Daha beterleri var… Bu en azından neşeli ve komik… Bazıları da var ki hayretler içindeyim. Biz 14 Mayıs’ta önemli bir seçime gidiyoruz. Birisi çıktı Başbakanlık yapmış şahıs kağıttan İstiklal Marşı’nı okuyamadı… Ama ne yaptı… Biz işgalciymişiz… Onlar kim istiklal mücadelesi verenlermiş… Bu, millete ayıptır… Bir tanesi daha var evlere şenlik… 14 Mayısı Millet İttifakı olarak seçimi kazanınca FETÖ kazanmış olacakmış. Şanlıurfa’ya çok üzüldüm. Ben bunun kadar fetö övücülüğü yapan bir cıvık görmedim” dedi.

“SİNAN ATEŞ’İ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ’14 Mayıs bir siyasi darbe girişimidir’ sözlerine de sert sözlerle yanıt veren İYİ Parti lideri Akşener, “Neymiş bir eğer 14 Mayıs’ta kazanırsak bu siyasi darbe olacakmış. Arslanköylü kadınların torunları o gün haksızlığa ve antidemokratikliğe direnlerin sesini bu kafayı yemişlerin duyması lazım. Biz demokrasi için millet ittifakı dedik. Yargı bağımsızlığı ve hukukun üstünlüğü için millet ittifakı dedik. Liyakat için ve tarımın ayağa kalkması için millet ittifakı dedik. Doktorlara ‘defolun gidin’ diyenleri durdurmak için millet ittifakı dedik. Biz darbe için değil demokrasi için yola çıktık. Mitinge katılan gençlerin ‘Sinan Ateş’i unutmayın’ seslenmesi üzerine Akşener, “Sinan Ateş’i unutmam mümkün değil. Çünkü Sinan Ateş gencecik bir akademisyen ve iki çocuğu var. Katledildi, azmettirenler belli. Ey Recep Bey… Hani her nefesten haberin vardı. Eyy erkek evliliği peşinde koşan İçişleri Bakanı kani herkesin ayakkabı numaralarına kadar biliyordunuz. Sinan Ateş'in katiller nerede o zaman? Mersinliler biliyor katillerin kim olduğunu… Eğer ben Sinan Ateş’in hesabını sormazsam namerdim” dedi.  

“ÜRETMEDEN TÜRKİYE KALKINAMAZ”

İktidara gelmeleri halinde gençlerin nefes almasını sağlayacaklarının altını çizen Akşener, “18-26 yaş aralığındaki tüm gençlere iş bulana kadar aylık 2 bin 500 TL maaş vereceğiz. İlk yapacağımız şey, temmuz ayının başında bütün emekli ve emekçilerimize yüzde 50 zam yapmaktır. Seçimler seçmenin bayramıdır. Beğendiğinize oy vereceksiniz, beğenmediğinizi göndereceksiniz. Dolayısıyla bu siyasetçi denilen tayfa sizi ikna etmek için hizmetini, hizmet anlayışını, vizyonunu, yapacaklarını, projelerini anlatmak zorunda. Kurban Bayramı'nda da emeklilerin hesabına 15 bin lira kurban parası yatıracağız. Köylerde okullar açacağız ve buralara öğretmen tayin edeceğiz. Veteriner ve ziraat mühendisi tayin edeceğiz. Genç bir çift, köyde yaşayıp tarım mı yapmak istiyorsunuz? Karı koca, ikinizin de sizin SSK ya da Bağ-Kur primlerinizi devlet olarak biz ödeyeceğiz çünkü üretmeden Türkiye kalkınamaz. Gıdanın pandemi döneminde beka gibi önemli olduğunu, gıda güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu gördük. Havza bazlı tarım yapılacak, toprağınızda ne ekmeniz gerektiğini söyleyeceğiz. Yetiştirdiğiniz ürün ne ise satın alacağımızı ilan edeceğiz. Düşük çıkarsa ilan ettiğimiz parayı alacaksınız. Yüksek çıkarsa fiyat, cebinize ekstradan para girecek” şeklinde konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA