Eser; “Açıklıktan, şeffaflıktan korkuyorlar”


CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal’ın üye listelerini muhaliflerden gizlediğini iddia eden CHP’li Alptekin Eser, “Açıklıktan, şeffaflıktan korkuyorlar. Parti üyelerinin özgür iradeleriyle delege seçimlerine müdahil olmalarından korkuyorlar. Kendi partisinin üyelerinden korkuyorlar” dedi.

 

Tarih : 20 Haziran 2023 Salı 17:36

Neşet TORUN

CHP Genel Merkezinin il ve ilçe kongrelerini yapma kararı aldığını hatırlatan CHP’nin Tarsus’taki güçlü isimlerinden Alptekin Eser, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal’ı üye listelerini partililerden gizlemekle suçladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Eser, “Buna göre: 15 Haziran ile 21 Haziran arasında bütün Türkiye’ de CHP İlçe binalarında üye listelerinin, bütün üyelerin görebileceği bir şekilde ilçe binalarında asılması talimatı veriliyor. 15 Haziran günü öğleyin arkadaşlarla birlikte Tarsus CHP İlçe Binasına gidiyoruz. Üye listeleri ortada yok. Partide sadece 2 yönetici var. Yöneticilere soruyoruz; listeler niye ortada yok? Yönetici cevap veriyor: Listeler henüz gelmedi.  Ertesi gün. 16 Haziran. Günlerden cuma. Saat 12:00. Arkadaşlarla birlikte yine parti binasına gidiyoruz. Listeler yine ortada yok. İlçe Başkanı partide yok. Asil ve yedek 32 kişiden oluşan yönetimden sadece 1 yönetici var. Yöneticiye yine soruyoruz: Üye listeleri niye ortada yok? Yönetici cevap veriyor: Listeler henüz gelmedi. Bunun üzerine ben Mersin’ deki diğer ilçe yöneticilerini arıyorum. Hepsi de üye listelerinin geldiğini ve üyelerin gözetimine sunulduğunu söylüyorlar. Ben bu açıklamadan anlıyorum ki; Tarsus CHP İlçe Başkanı üye listelerini partinin üyelerine göstermek istemiyor. Parti üyelerinin önümüzdeki günlerde yapılacak olan delege seçimlerine müdahil olmalarını istemiyorlar. Bu süreci gizli-saklı geçiştirmek istiyorlar. Açıklıktan, şeffaflıktan korkuyorlar. Parti üyelerinin özgür iradeleriyle delege seçimlerine müdahil olmalarından korkuyorlar. Kendi partisinin üyelerinden korkuyorlar. Bu gelişme üzerine ben parti binasında önce Genel Başkanı arıyorum, ulaşamıyorum. Sonra İl Başkanını, İl Başkan Yardımcısı Sayın Taner Demir’ i ve Grup Başkanvekili Sayın Ali Mahir Başarır’ ı arıyorum. Hepsi de ilçe yönetiminin üye listelerini üyelerin gözetimine açmak zorunda olduğunu söylüyorlar. Asmamanın parti suçu olduğunu belirtiyorlar” ifadelerini kullandı.

“CHP, TROLLERDEN KURTULMALI”

Bunun üzerine ben bu olayın tutanak altına alınması için bir arkadaşı notere gönderdiğini ifade eden Eser, “20 dakika sonra üye listeleri parti binasına getiriliyor. Bu süreçten 2 saat sonra Nazif Demir isminde bir kullanıcı sosyal medyadan şöyle bir paylaşımda bulunuyor; “Ruh hastası, psikopat ruhlu Alptekin Eser. CHP ilçe binasında, ilçe başkanı ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kollarına, parti üyelerine hitaben; Buraya bomba koyacağım, burayı patlatacağım, sizi yok edeceğim. Bombalayacağım, partiyi patlatacağım, şeklinde tehdit edici sözler sarf ettiği için Tarsus Cumhuriyet savcılığı ve il yönetimine kesin ihraç talepli olarak şikayet edilmiştir. Bu parti bu asalaklardan temizlenmedikçe CHP iktidar olamaz.” Tarsus CHP deki Nazif Demir adlı trol benim için sosyal medyada böyle yazıyor. Tarsus CHP’ deki bu kimliksiz, bu kişiliksiz, bu korkak, yalancı, iftiracı, birileri tarafından beslenen, tetikçi olarak kullanılan bu Trolün bulunup yargılanması ve cezalandırılması için Tarsus Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuyorum. Sadece bu Trolün değil; bu trolün arkasındaki ağababalarının da mutlaka bulunup cezalandırılması için var gücümle çalışacağımı belirtmek istiyorum. Bu partiyi; bu kimliksiz, kişiliksiz, korkak, birilerinin kapıkulu olan trollerden kurtarmadıkça bu partiye huzur gelmeyecektir ve başarılı olamayacaktır. Bu konudaki kararlı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Sonunda canımızdan, hayatımızdan olsak bile.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA