Ekmen, Gülnar halkına geçmiş olsun dileklerini iletti


DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen Gülnar’da hafta sonu başlayan ve yaklaşık 300 dekarlık bir ormanı yok eden yangın nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Tarih : 19 Temmuz 2023 Çarşamba 10:54

Haber Merkezi

Yangın nedeniyle belediye başkanı, ilçe kaymakamı ve Orman Bölge Müdürüyle görüşerek bilgi alan Ekmen, yangınla mücadele ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili fikir alışverişinde de bulundu. Yangının etkilerinin önümüzdeki süreçte daha iyi ortaya çıkacağına inandığını belirten Ekmen, “Bölgede yangınla mücadele eden ekiplerimizin, büyük zorluklarla yangını kontrol altına almayı başardığını öğrendik. Gerek Orman Genel Müdürlüğü ve Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, ilçe belediyeleri arazöz ve iş makinaları ile bölgede yaşayan vatandaşlar da ellerinde ne imkan varsa, kazmayla kürekle, yangın ekiplerine lojistik destek vererek, yangının durdurulmasında büyük başarı sağlamıştır” dedi. Bundan sonra yapılması gerekenler konusunda devlet kurumlarının hemen harekete geçeceğine vurgu yapan Ekmen, “Resmi kurumlarımız ve TBMM çatısı altında biz milletvekilleri olarak yaraların bir an önce sarılarak bölge halkının uğradığı zararın bir an önce giderilmesini sağlayacağız. Bölgenin kısa sürede yeniden orman haline gelmesi için ne yapılması gerekiyorsa hassas bir şekilde takibini yapacağız. Umarız böylesi felaketleri bir daha yaşamayız. Hepimize geçmiş olsun” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA