Belediyenin maskotu oldu


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından sahiplenilen ve depremzede bir köpeğin yavrusu olan ’Karemel’, belediye çalışanlarının sevgilisi haline geldi.

 

Tarih : 22 Temmuz 2023 Cumartesi 14:56

Başkan Seçer tarafından sahiplenilen 'Karemel'in hikayesi oldukça ilginç. 3 aylık yavru köpek Karamel, Hatay’daki bir enkazda bulunan depremzede köpek 'Zeus’un yavrusu. O bölgede iş yapan bir ilaç firması yetkilisinin dikkatini çeken Zeus, firma yetkilisinin aracılığı ile Mersin'de bir otel sahibi tarafından sahiplenildi. Bir süre sonra dünyaya gelen Zeus’un yavruları, otel yetkililerinin bakabilme imkanı olmadığı için Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin hayvan barınağına verildi.

KARAMEL'İN HAYATI BAŞKAN SEÇER SAYESİNDE DEĞİŞTİ

Barınakta yaşamını sürdüren yavrulardan Karamel'in hayatı, Zeus'u sahiplenen otelin ziyaretçileri arasında olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer sayesinde değişti. Köpeğin hikâyesini oteli ziyareti sırasında öğrenen Seçer, Karamel'i sahiplenmeye karar verdi. Karamel artık Mersin Büyükşehir Belediyesinde Başkan Seçer’in makam odasında hayatını sürdürmeye devam ediyor. Güne Karamel ile başlayan Seçer, mesai saatinin bitiminde de birlikte evin yolunu tutuyor. Yavru köpek, sempatik tavırları ve sevimliliği ile makam çalışanlarının motivasyon kaynağı oluyor. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA