Çukurova acısını Hatay’dan çıkardı: 107-74


İNG Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3’üncü haftasında evinde Hatay Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Çukurova Basketbol rakibini 107-74 mağlup ederek, ligdeki ilk galibiyetini aldı.

 

Tarih : 24 Eylül 2023 Pazar 12:49

İNG Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 3'üncü haftasında evinde Hatay Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Çukurova Basketbol rakibini 107-74 mağlup ederek, ligdeki ilk galibiyetini aldı. Hatırlanacağı üzere ligin açılış maçında evinde Fenerbahçe’yi yenmesine rağmen kural hatası nedeniyle rakibine mağlup olan Çukurova, ligin ikinci haftasında da parkeden yenilgiyle ayrılmıştı.  Servet Tazegül Spor Salonu'ndaki karşılaşmaya ÇBK Mersin; Vırag Csılla Kıss, Melis Gülcan, Laura Cornelıus, Şuğranur Hatice Sönmez ve Alına Iagupova beşlisi ile parkeye çıktı. Karşılaşmaya etkin başlayan ÇBK Mersin, ilk periyodu 25-15 tamamlarken ilk yarıyı da 53-43 tamamladı.  Maçın ikinci yarısında da etkinliğini sürdüren ÇBK Mersin, üçüncü periyodu 82-54 önde geçerken, maçı da 107-72 kazanarak taraftarını sevindirdi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA