Katolikler, Azize Tekla Bayramı’nda Mersin’de ayin düzenledi


Mersin Katolik Kilisesi, 24 Eylül Azize Tekla Bayramı dolayısı ile Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Adana Konsolosu Westley Catherine’nin de katılımı ile Mersin’in Silifke ilçesinde bulunan Aya Tekla (Azize Tekla) Kilisesi’nde ayin düzenledi.

 

Tarih : 24 Eylül 2023 Pazar 13:55

Mersin Katolik Kilisesi Baş Rahibi Roshan Cordeiro, Katolik Kilisesi Pederi Mairus Dunay ve Francis Dondu önderliğinde düzenlenen ayine Mersin’de yaşayan 95 kişi katıldı. Ayine katılanlar Aya Tekla Yeraltı Kilisesi'ni (Meryemlik) ziyaret edip, çevrede bulunan mağaralarda incelemelerde bulundu. Aya Tekla’nın (Azize Tekla) Hristiyanlığın en eski azizesi ve Aziz Pavlus'un yoldaşlarından olduğunu ifade eden Mersin Katolik Kilisesi Baş Rahibi Roshan Cordeiro, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bizim cemaatimiz için burası çok önemli bir yerdir. 24 Eylül Azize Tekla’nın bayramını kutluyoruz. Cemaat olarak 95 kişi ayin yapmak ve dua etmek için Silifke’de bulunan Azize Tekla Kilisesi'ne geldik. Bugün gerçekten bizim için mutlu bir gün” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA