Gülnar’da doğal gazla ısınma dönemi Kasım’da başlıyor


Mersin merkez ilçeleri ile Tarsus, Erdemli, Silifke, Mut, Anamur, Bozyazı ve Gülnar’da altyapı çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Aksa Çukurova Doğalgaz, yaklaşık 46 milyon TL tutarında yatırımla Gülnar ilçesine bu kış doğal gaz arzı sağlamak için başladığı altyapı çalışmalarında sona yaklaşıyor. Gülnarlı vatandaşlar Kasım ayı itibarıyla doğal gazla ısınmaya başlayacak.

 

Tarih : 30 Eylül 2023 Cumartesi 11:56

Haber Merkezi

“Mersin’de doğal gazsız ilçe kalmayacak” diyerek altyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Aksa Çukurova Doğalgaz, her geçen gün daha fazla aileyi ekonomik, güvenli ve çevreci enerji doğal gazla buluşturuyor. İl merkezi dahil 4 ilçede 227 bin 367 abonenin doğal gaz konforunu yaşadığı Mersin’de, altyapı çalışmalarında sona gelinen Gülnar ilçesi de bu kış doğal gazla ısınacak bölgeler arasında yer alıyor. Abonelik işlemlerinin ekim ayı içerisinde başlatılması planlanan Gülnar’da vatandaşlar kasım ayı itibarıyla doğal gazın sunduğu avantajlarla ısınma, pişirme ve sıcak su ihtiyaçlarını karşılayabilecek. 

DOĞAL GAZ TALEP MASASINA DAVETLİSİNİZ

46 milyon TL yatırımla Gülnar ilçesinde gerçekleştirdikleri altyapı çalışmalarına ilişkin bilgi vermek amacıyla Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ı ziyaret eden ve haziran ayında başladıkları altyapı montaj çalışmalarında sona yaklaşıldığının bilgisini paylaşan Aksa Çukurova Doğalgaz Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman, “Gülnar Belediyemiz ile birlikte çok hızlı bir şekilde koordine olarak başlattığımız çalışmalarda; şu ana dek yaklaşık 26 kilometre şebeke montajı gerçekleştirdik. Akdeniz ve Ayvalı mahallelerinde test ve devreye alma işlemleri tamamlanan 440 adet binanın bağlantı hattı montajlarını yaptık. Çalışmalarımız Hacıpınar Mahallesi’nde de sürüyor. Kasım ayı sonunda bu üç mahallemize gaz arzı sağlamayı hedefliyoruz. Gülnarlı vatandaşlarımızı doğal gaz aboneliği hakkında bilgi almak ve başvurularını yapmak için Gülnar Belediye binasında bulunan Aksa Doğalgaz talep masasına bekliyoruz” diye konuştu.

DOĞAL GAZ TESİSATI İÇİN MUTLAKA SERTİFİKALI FİRMALARLA ÇALIŞILMALI

Doğal gaz tesisatı yapım sürecinde T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) belirlediği mevzuat doğrultusunda hareket edilmesinin önemine işaret eden Duman, vatandaşları proje onay süreci tamamlanmadan tesisat yaptırmamaları, tesisat kurulumunda ise mutlaka sertifikalı tesisat firmaları ve Mesleki Yeterlilik Belge sahibi ustalarla çalışılması gerektiği konusunda bilgilendirdi. Yetkisi olmayan firmalara tesisat dönüşüm işlemlerini yaptıran abonelerin mağduriyet yaşayabileceğinin altını çizen Duman, sertifikalı tesisat firmalarının listesinin ve asgari şartları içeren sözleşme örneğinin aksadogalgaz.com.tr web sitesinde yer alan Müşteri Hizmetleri bölümünden veya Aksa Çukurova Doğalgaz ofislerinden temin edilebileceğinin bilgisini verdi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA