Karip: "Hep birlikte başaracağız"


Kenetlenme çağrısında bulunan Bozyazı Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ali Karip, “Bizim görevimiz insan kazanmak ve de başarıyı kazanmaktır. Olmayan noktalarda şapkamızı önümüze koyup düşüneceğiz. Burası geçen sezona ona göre iki kat daha zor bir arenadır. Geçen sezondaki birçok oyuncumuz kendi hayat şartları ön planda olmak üzere takımdan ayrılmak durumunda kalmıştır” dedi.

 

Tarih : 4 Ekim 2023 Çarşamba 10:42

Necdet TAŞ

Mersin Süper Amatör Lig’de ligde oynadığı ilk iki maçtan da 1-0’lık skorlarla sahadan boynu bükük ayrılan Bozyazı Belediyespor’da Futbol Şube Sorumlusu Ali Karip'den kenetlenme çağrısı geldi. Bir açıklama yaparak takıma destek çağrısında bulunan Karip, “Saygıdeğer Bozyazılı ve büyük Bozyazı Belediyespor taraftarlarımız:  Bugünkü karşılaşmamızda il dışında olmak zorunda kaldığımdan dolayı takımımızın başında ve siz değerli büyük taraftarlarımızın yanında olamadım. Bozyazı'mızın menfaati için işim kadar önemsediğim görevimi icra edemedim. Sizler gibi ben de kaybettiğimiz maçın üzüntüsünü yaşamaktayım. Tribüne gelerek bizlere takımımıza verdiğiniz, vereceğiniz desteklerden dolayı sizlere sonsuz teşekkürler” şeklinde konuştu.

“ŞAPKAYI ÖNÜMÜZE KOYUP DÜŞÜNECEĞİZ”

Geçen sezon taraftarların da büyük desteği ile şampiyon olarak Mersin’in en üst ligi olan Süper Lig'de mücadele etme hakkına sahip olduklarını hatırlatan Karip, “Bu yıl Bozyazı'mızın menfaati için futbol şube sorumluluğum dışında; stadyum bakım, onarım, sosyal tesis bakım, yenileme, stadyum reklam pazarlama gibi bir takım görevleri sayın belediye başkanımız, kulüp başkanımız ve de yönetici arkadaşlarımızın izniyle siz değerli taraftarlarımıza futbol takımımıza tüm Bozyazı'mıza saygı duyup yapabileceğimin en iyisi olması adına gönüllü olarak talip oldum. Bir şeyi kaybetmek çok kolaydır. Kazanmak en zor olanıdır.  Yönetim olarak zor olanı seçerek öncelikli hedefimiz, futbolcusundan teknik heyetine, takımımız bünyesindeki her bireyi ve de taraftarı kazanmaktır. Bizim görevimiz insan kazanmak ve de başarıyı kazanmaktır. Olmayan noktalarda şapkamızı önümüze koyup düşüneceğiz. Burası geçen sezona ona göre iki kat daha zor bir arenadır. Geçen sezondaki birçok oyuncumuz kendi hayat şartları ön planda olmak üzere takımdan ayrılmak durumunda kalmıştır” dedi.

“BOZYAZI’YA OYUNCU GETİREMİYORUZ”

İl merkezine olan uzaklıktan dolayı buraya oyuncu getirebilmenin ayrı bir boyut olduğuna dikkat çeken Karip, “Yönetim olarak bizler gecemizi gündüzümüze katıp maddi manevi tüm olanaklarımızı zorlayarak yeni bir takım oluşturduk. Fakat bir üst ligde, birbirini daha yeni tanıyan, Bozyazı'mızı ilk defa gören ve de burada yazamadığımız birçok sorunu aşma aşamasında olduğumuz bir süreç içerisindeyiz. Geçen hafta deplasmanda oynadığımız maçta üstün olan, iyi futbol oynayan bir takımımız vardı. Orada talihsiz bir yenilgi aldık. Sezon başı inişli çıkışlı olabileceğini de düşünüyoruz. Bulunduğumuz ligdeki takımların tamamına yakını önceki yıllarda bu ligde oynama tecrübesine sahip olan takımlar. Aslında bakılırsa bu yıl bizim bu ligde orta sıralarda bitirmemiz bile normaldir. Fakat bizim hedefimiz yine zirvede yer almaktır. Kaybettiklerimize üzülüyoruz. Lakin 22 haftalık bir lig sürecinde bunları telafi edeceğimizi düşünüp ona göre planlarımızı Allah'ın izniyle yapacağız” ifadelerini kullandı.

“OLUMSUZLUKLARI MASAYA YATIRACAĞIZ”

Kulüp Başkanı Ali Kemal Özalp, kulüp yöneticileri ve teknik heyetle genel bir toplantı gerçekleştirip, tüm olumsuzlukları masaya yatıracaklarının altını çizen Karip, “Sonrasında futbol takımımızla da toplantımızı gerçekleştireceğiz. Belirlenen ihtiyaçlar doğrusunda radikal kararlar alıp uygulamaya geçirerek Bozyazı Belediyespor’umuzun menfaati için gerekenin yapılacağının bilinmesini isteriz. Öncelikle sayın belediye başkanımız Mustafa Çetinkaya beyefendi kulüp başkanımız Ali Kemal Özalp beyefendi tüm kulüp yöneticilerimiz tüm futbol takımımız teknik heyet kulüp çalışanları ve de son olarak Bozyazı Belediyespor Futbol şube sorumlusu şahsım Ali Karip ve tüm yönetci arkadaşlarım ile kulübümüzün menfaati için her tür karar almaya uygulamaya elimizi değil bedenimizi yüreğimizi taşın altına koyma cesaretimiz arzumuz, isteğimiz tamdır. Kulübümüzün en büyük varlığı siz değerli taraftarlarımızdır. Sonrasında futbol takımımız ve bizler geliriz.  Tüm olumsuzlukları sizlerle beraber birlikte aşarak Bozyazı'mız için hep beraber olmak dileklerimizle. Hep birlikte başaracağız inşallah” dedi.

UYGUR: “BİZE BİRAZ ZAMAN VERİN”

Bozyazı Belediyespor Teknik Direktörü Fatih Uygur ise, “Kıymetli taraftarlarımız geçen yıl 1. Amatör Küme Play-Off’lardan şampiyon olarak çıktığımız Süper Amatör Lige maalesf talihsiz iki mağlubiyetle başladık. Tüm Bozyazı Belediyespor taraftarlarımızdan şahsım ve oyuncularım adına özür dilerim. Maalesef Bozyazı şartlarında ve il merkezimize uzaklığımız göz önünde bulundurulunca iyi takım kurmak sanıldığı kadar kolay olmuyor. Geçen yıl Play-Off’lar öncesi normal periyotta da saha sonuçlarında sıkıntılar yaşamıştık. Ama sonrasında şampiyon olarak buraya çıktık. Buradan başta Bozyazı Belediye Başkanımız Mustafa Çetinkaya olmak üzere Kulüp Başkanımız Ali Kemal Özalp ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Bu takımı geçen sezon nasıl şampiyon yaptıysak bu sene de toparlayıp hak ettiği yere taşıyacağız. Kimsenin endişesi olmasın. Sizlerden ricam tamamen yeni sıfırdan kurulan takımımıza biraz zaman vermeniz. Çok çalışacağız ve başaracağız. Takımımızı en kısa sürede hak ettiği mevkiye taşıyacağız” dedi.  

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA