Şeytan, Trabzon’a bileniyor


TFF 2. Lig Beyaz Grupta namağlup yoluna devam eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu ligin 8. Haftasında evinde 1461 Trabzon Futbol Kulübü’nü konuk edecek. 3 haftalık galibiyet serisi Zonguldak deplasmanında son bulan İdman Yurdu, aynı puanda bulunduğu rakibini mağlup ederek zirve takibini sürdürmek istiyor.

 

Tarih : 13 Ekim 2023 Cuma 13:17

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, ligin 8. Hafta maçında yarın evinde 1461 Trabzonspor FK’yı konuk edecek. Aynı puanda bulunduğu rakibini mağlup ederek zirve takibini sürdürmek isteyen kırmızı lacivertlilerde tüm planlar 3 puan üzerine kurulu. Yeni Mersin İdman Yurdu ligde oynadığı 7 maçta 3 galibiyet ve 4 beraberlikte ligde 13 puanla 6. Sırada yer alırken, konuk takım 1461 Trabzon FK ise, ligde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Ligde bir maçı eksik olan Trabzon FK 13 puanla 5. Sırada bulunuyor. Temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu geçtiğimiz hafta Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kalırken, evinde Vanspor’u konuk eden 1461 Trabzon FK ise rakibin 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

“ÇOK KALİTELİ BİR TAKIMLA OYNAYACAĞIZ”

Zorlu maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktör Özcan Kızıltan, grupta kolay maç olmadığının altını çizerek, “Kağıt üzerinde kolay gibi görülen maçlar çok kolay olmadığını yaşayarak görüyoruz. Geçen haftaki Kömürspor maçı kolay gibi gözükse bile biz kolay olmadığını biliyorduk. Bu nedenle deplasmandan alınan puan önemli. Bu haftaki sahamızda konuk edeceğimiz 1461 Trabzon FK’nın çok kaliteli yetenekli oyuncuları bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Vanspor’u 4-0 yendi. Diyarbekir’i deplasmanda yendi. Kaliteli güçlü bir takım. Bizde iyiyiz. Yine güzel bir maç olacak. Zonguldak maçını analiz ettik. Bu haftaki rakibimizle ilgili görüntüleri de izledik. Analizlerimizi yaptık. Her maça olduğu gibi bu maçada en iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

“NAMAĞLUP SERİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

Kendi saha ve seyircileri önünde hem namağlup serisini devam ettirmek hem de grupta daha üst sıralara yükselmek için 1461 Trabzon maçını kazanmak istediklerinin altını çizen Kızıltan, “Bu anlamda oyuncularıma çok güveniyorum. Moral, motivasyonumuz, enerjimiz güzel. Doğru işler yapıyoruz. Oyuncularımız ve yönetimimizle birlikte Mersin’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Oyuncularımızla birlikte daha iyi hale gelebilmek için gayret içindeyiz. Taraftarlarımız sağ olsunlar deplasmanlarda da bizi yalnız bırakmıyor. Bu haftaki önemli maçımızda da daha çok tribüne gelerek bizi desteklemelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA