Silifke, Elazığ’dan puansız döndü!


TFF 3. Lig 2. Grup 6. hafta maçında Silifke Belediyespor, Elazığ deplasmanında karşılaştığı 3Gen Holding Elazığspor’a 2-0 mağlup olurken, puan kaybı yaşadı. 3Gen Holding Elazığspor, son 15 dakikayı kırmızı karttan dolayı 10 kişi tamamladı. Silifke Belediyespor ligde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı.

 

Tarih : 16 Ekim 2023 Pazartesi 14:43

3Gen Holding Elazığspor deplasmanından mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Elazığ deplasmanında puan puanlar almak istiyorduk ama olmadı. Teknik heyet ve futbolcularımız sahada mücadelelerini sürdürüyor ama sonuca skora yansıtamıyorlar. Artık beyaz sayfa açmamız lazım ve galibiyet serilerine geçmemiz gerekiyor. Takımımıza güveniyorum. Bizleri Elazığ deplasmanında destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“ÇOK ÜZGÜNÜZ”

Oyun genelinde pozisyon yakaladıklarını ama gole çeviremedikleri belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Elazığspor maçına iyi hazırlanmıştık. Maça da iyi başladık ama maç sonunda sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldık, çok üzgünüz. Fikstür gereği ilk 6 hafta yıllarca Süper Lig’de, 2. Ligde mücadele etmiş takımlarla maç yaptık. Elazığspor maçından gerekli dersleri çıkaracağız. Bu hafta Cumartesi günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Karşıyakaspor maçına hazırlanıp, bu maçtan galip gelmek istiyoruz” dedi. Silifke Belediyespor, 7. Hafta maçında Cumartesi günü saat 19:00’da Silifke Şehir Stadında Karşıyakspor ile karşılaşacak.

Paylaş :
Etiketler :  Silifke Belediyespor

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA