MSK, Orman’ı yaktı: 79-65


Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde 10. Hafta karşılaşmasında evinde OGM Ormanspor’u konuk eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) rakibini özellikle son periyottaki müthiş savunmasıyla 14 sayılık farkla mağlup etti. Temsilcimizde Hazır Avcı 14 sayı 19 verimlilik puanı ile maçın yıldızı olurken Alp Karahan ve Murat Meriç Kuntker 13’er, Burak Gözeneli ise 12 sayı ile galibiyette önemli pay sahibi oldu.

 

Tarih : 13 Kasım 2023 Pazartesi 13:01

Necdet TAŞ

Türkiye Basketbol Ligi’nin 10. haftasında OGM Ormanspor’u evinde ağırlayan MSK, rakibini 79-65 yenerek galibiyet sevinci yaşadı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı karşılaşmada istekli oyunu ile taraftarların beğenisini toplayan Carettalar, Can Sevim yönetiminde çıktığı 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadı. Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde 10. hafta, yapılan 3 maçla devam etti. Evinde OGM Ormanspor’u konuk eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) rakibini 79-65 mağlup etti.

SON PERİYATTA FİŞİ ÇEKTİK

Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya konuk takım hızlı başladı ve ilk iki hücumdan sayılarla dönerek 4-0 öne geçti. Rakibinin arayı açmasına izin vermeyen MSK çabuk toparlandı ancak ilk periyodu konuk takım 1 sayılık farkla 14-15 önde bitirdi. Maçın ikinci periyodu da karşılıklı basketlerle başladı. Periyodu bitimine 7 dakika kala MSK 23-19 öne geçti. Rakibinin öne geçmesine fırsat vermeyen MSK, periyodun bitmesine 25 saniye kala farkı çift haneye taşıdı: 36-25. İlk yarı MSK’nın 11 sayı üstünlüğü ile 38-27 tamamlandı. Maçın üçüncü periyoduna konuk takım hızlı başladı. 15 sayılık seri yakalayan OGM Ormanspor çeyreğin bitmesine 2 dakika 56 saniye kala 6 sayı öne geçerek durumu 40-46 yaptı. Ancak toparlanan MSK, şoktan çabuk kurtuldu ve yeniden öne geçerek üçüncü periyodu 2 sayılık farkla 50-48 önde bitirdi. Son periyotta özellikle savunmada rakibine şans tanımayan MSK hücumdan da sayılarla dönerek maçın bitmesine 7 dakika 41 saniye kala farkı yeniden çift haneye çıkardı: 58-48. Vites yükselten MSK maçın bitmesine 5 dakika kala farkı 14’e yükseltti. 66-52. Son 5 dakikalık bölümde de kontrolü elden bırakmayan MSK karşılaşmayı 14 sayı farkla 79-65 kazandı.

SEVİM “SAVUNMAYI İYİ YAPTIK”

OGM Ormanspor maçını değerlendiren MSK Başantrenörü Can Sevim, “Öncelikle bugün maça gelip bizi destekleyen tüm taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten inanılmaz bir ortam oluşturdular. Takım olarak agresif savunma yaparak tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz ve özellikle evimizde, taraftarımızın bize vereceği bu enerjiye çok ihtiyacımız var. Maça gelecek olursak; savunmada ve hücumda oturtmaya çalıştığımız bir düzenimiz var ve bu zaman alıyor, geliştirmemiz gereken ok konu var. Tüm bunlardan bağımsız oyuncularımın son iki haftaki isteklerinden ok memnunum. Ormanspor gibi, son 3 maçta ortalama 14 hücum ribaundu alan bir takımı sadece 6'da tutmak, bizim için bu aksam çok önemliydi. Bu da ne kadar istekli olduğumuzu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA