MSK’yı Balıkesir de durduramadı: 77-89


Türkiye Basketbol Ligi 11. Hafta mücadelesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) rakibini 77-89 mağlup etti. Bu sonuçla galibiyet serisini 3 maça çıkaran MSK Puanını 19’a yükseltti. Öte yandan MSK’nın yeni transferi Gerel David Simmons da forma giydi ve maçı 14 sayıyla tamamladı.

 

Tarih : 18 Kasım 2023 Cumartesi 17:27

Necdet TAŞ

Türkiye Basketbol Ligi 11. Hafta mücadelesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) rakibini 77-89 mağlup etti. Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada MSK’nın yeni transferi Gerel Davıd Sımmons da forma giydi. MSK’da 19 sayı ve 21 verimlilik puanı ile Burak Gözeneli maçın yıldızı olurken Gerel Davıd Sımmons 14, Hazer Avcı 13, Meriç Kuntker 10 sayı ile çift haneli rakama ulaştı. MSK’da süre alan bütün oyuncular skora katkı sundu.

 “KAZANDIK AMA ÖZELEŞTİRİ YAPMAMIZ LAZIM”

Balıkesir Büyükşehir maçını değerlendiren MSK Başantrenörü Can Sevim, “Hem rakip oyuncuları ve teknik ekibi hem de kendi oyuncularımı ve teknik ekibimizi tebrik etmek istiyorum. Balıkesir'de gerçekten yıllardır oturmuş bir basketbol kültürü ve seyircisi var. Bizi de bu aksam maçın son saniyesine kadar zorladılar. Böyle bir akşamda ve bu derece tehlikeli bir atmosferde kazanmak önceliğimizdi. Bu açıdan istediğimizi aldık ama kazanırken de daha iyi olmak için kendi öz eleştirimizi yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu bağlamda da kendi hücum ve savunma düzenlerimizden ne şart altında olursak olalım, geriye de düşsek, maç içinde farklı öne geçsek de vazgeçmememiz, konsantrasyonumuzu düşürmememiz gerekiyor” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA