Silifke moral buldu: 2-1


TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, 11. Hafta maçında Silifke Şehir Stadında konuk ettiği Kemerkent Bulvarspor’u 2-1 yendi. Takımımızın gollerini Cenk Özbey(P) ve Anıl Kara attı. 3 haftalık mağlubiyet serisinin ardından evinde galip gelerek moral bulan Silifke Belediyespor puanını 12 yaptı ve grupta 10. sıraya yükseldi.

 

Tarih : 20 Kasım 2023 Pazartesi 13:31

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, 11. Hafta maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Kemerkent Bulvarspor’u 2-1 yendi. Silifke Belediyespor’un gollerini 5. dakikada Cenk Özbey(P) ve 45. dakika da Anıl Kara attı. 3 haftalık mağlubiyet serisinin ardından evinde galip gelerek moral bulan Silifke Belediyespor puanını 12 yaptı ve grupta 10. sıraya yükseldi. Öte yandan soğuk ve rüzgarlı havaya rağmen Silifke Belediyespor’un taraftar grubu “Mavi Yengeçler” 90 dakika boyuncu susmayarak takımlarının galip gelmesinde pay sahibi oldu.

SARI; “GALİP GELDİK SEVİNÇLİYİZ”

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Silifke Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Avukat Halil Sarı, “Haftalardır istemediğimiz ve hak etmediğimiz puan kayıpları yaşadık. Kemerken Bulvarspor maçını çıkış maçı olarak gördük ve kazandık. Yönetimimizle birlikte takımımızın daha iyi olabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Evimizde oynadığımız karşılaşmadan galip geldik, sevinçliyiz. Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum. Olumsuz hava koşullarına rağmen tribüne gelerek destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“MAÇA TUTUK BAŞLADIK”

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Uysal ise, “Bu hafta oynadığımız Kemerkent Bulvarspor maçı hem 3 haftalık kötü gidişata bir son verme hem de takımın özgüvenini kazanma açısından  önemli bir karşılaşmaydı. Ayrıca cezalı ve sakat oyuncularımızın fazla olması da bu maçta oyuncularımızın vereceği reaksiyon açısından önemliydi. Maçın ilk dakikalarında bulduğumuz penaltı golü ile öne geçsek de kısa süre sonra kalemizde gördüğümüz penaltı golü sonucunda tekrar eşitlik sağlanmış oldu. Maça biraz tutuk başlasak da 20 ve 45 dakikalar arasında etkili oynayarak pek çok pozisyona girdik ve bunlardan sadece birinde gol bularak devreyi 2-1 önde kapatmasını bildik”

“RÜZGAR NEDENİYLE İSTEDİĞİMİZ OYUNU OYNAYAMADIK”

 İkinci devre şiddetle kendi kalelerine doğru esen rüzgar neticesinde oyun kurmakta ve öne çıkmakta zorluklar yaşadıklarına dikkat çeken Uysal, “Fiziksel olarak uzun boylu oyunculara sahip bir takıma karşı oynadık ve bu da  rüzgarla birlikte ceza sahamızda bizi hataya zorlamalarına sebep oldu. Yine de iyi mücadele ederek skor avantajımızı maç sonuna kadar korumasını bildik ve maçtan çok önemli 3 puan ile ayrıldık. 3 hafta neticesinde alınan sonuçlara rağmen bizi maçın başından sonuna kadar destekleyen bizlere inanıp güvenen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Artık Hacettepe maçı hazırlıklarına başlayacağız. Önümüzde ki 4 maçtan maksimum puanları alarak devre arasına üst sıralara yakın bölgede girmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Silifke Belediyespor, 26 Kasım Pazar günü saat 14:00’da Ankara deplasmanında Hacettepe 1945 Spor ile mücadele edecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA