Mersin’de deprem şehitleri için dualar edildi


Mersin’de 6 Şubat depremlerinin birinci yılı nedeniyle Hz. Mikdat Camisi’nde anma ve dua programı yapıldı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın da katıldığı programda, yaşamını yitirenler için sabah namazı öncesinde dua edildi, Kur’an okundu.

 

Tarih : 6 Şubat 2024 Salı 14:31

Mersin İl Müftülüğü organizesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü münasebetiyle sabah namazı buluşması programı düzenlendi. Programa; Vali Ali Hamza Pehlivan, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, Yenişehir İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, ilçe müftüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yenişehir Hz. Mikdat Camiinde gerçekleştirilen sabah namazı buluşmasında depremde vefat eden kardeşlerimiz için okunan hatimlerin duası yapıldı. Genç hafızlık öğrencilerinin de katıldığı programda ayrıca Kur'an-ı Kerim okundu, tesbihat ve dualar edildi. Hz. Mikdat Camii görevlilerince yapılan tesbihatın ardından İl Müftüsü Aydın Yığman cemaatle sohbet gerçekleştirdi. Programın sonunda katılımcılara simit ve çorba ikramında bulunuldu. NECDET TAŞ’IN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA