Silifke’nin konuğu Elazığspor!


TFF 3. Lig 2. Grup’un 21. Haftası’nda evinde ligin güçlü takımlarından Elazığspor’u konuk edecek temsilcimiz Silifke Belediyespor’da tek hedef galibiyet. Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Uysal, “Futbolcularıma güveniyorum. İnşallah bu maçtan galibiyetle ayrılıp Play-off potasına girmek istiyoruz. Taraftarlarımızı ve sporseverleri Pazar günü Silifke Şehir Stadına bekliyoruz” dedi.

 

Tarih : 24 Şubat 2024 Cumartesi 14:07

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 2. Grup’un 21. Haftası’nda temsilcimiz Silifke Belediyespor evinde Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Kritik maçlarda aldığı puanlarla play-off potasında yerini sağlamlaştıran ve lider TPAO Batman Petrolspor’la arasındaki 6 puanlık farkı kapatmak için mücadele veren Bordo-Beyazlılar, Silifke Belediyespor deplasmanına da galibiyet için çıkacak. Elazığspor’da bu maçta kart cezalıları Fatih Kıran, Hasan Ekici ile sakatlığı süren Çağrı Yağız Yasak forma giyemeyecek. 25 Şubat Pazar günü saat 14.00’te Silifke Şehir Stadı’nda oynanacak olan maçı İstanbul Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Recep Buğra Çetin yönetecek.

“UYSAL; “FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM”

Grupta 8. sırada bulunan ve geçen haftayı maç oynamadan BAY geçen Silifke Belediyespor’da tek hedef kendi saha ve seyircisi önünde galibiyetle sahadan ayrılmak. Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Uysal, “Geçen haftayı resmi maç yapmadan geçirdik ama çalışmalarımıza devam ettik. Pazar günü Silifke Şehir Stadında Elazığspor’u konuk edeceğiz. Futbolcularıma güveniyorum. İnşallah bu maçtan galibiyetle ayrılıp Play-off potasına girmek istiyoruz. Taraftarlarımızı ve sporseverleri Pazar günü Silifke Şehir Stadına bekliyoruz” dedi.

Öte yandan Silifke Belediyespor-Elazığspor karşılaşması Elazığspor Kulübü Resmi Youtube sayfasından canlı olarak yayınlanacak. Sporseverler bu karşılaşmayı Elazığspor Youtube sayfasındaki katıl butonuna tıklayarak,25 Tl ödedikten sonra izleyebilecekler.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA