Şeytan kritik virajda!


TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, 25 Şubat Pazar günü Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak. Zorlu maçla ilgili konuşan Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Maalesef son 2 haftada 5 puan kaybettik. Aslın bu maçlardan birini kazanabilseydik şampiyonluk potasına girecektik. Çünkü lider Esenler Erokspor üst üste puan kayıpları yaşadı ve bu hafta ligde ikinci sırada bulunan Vanspor ile karşılaşacaklar. Trabzon’a puan ya da puanlar almak için gidiyoruz. Yenemiyorsak yenilmeyeceğiz” dedi.

 

Tarih : 24 Şubat 2024 Cumartesi 14:10

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, 25 Şubat Pazar günü Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak. Önce deplasmanda Kırklarelispor’a 1-0 mağlup daha sonra evinde grubun zayıf takımlarından Zonguldak Kömürspor ile golsüz berabere kalan kırmızı şeytanlar kritik iki maça çıkıyor. Hafta sonu grubun güçlü takımlarından 1461 Trabzon Futbol Kulübü’ne konuk olacak Yeni Mersin İdman Yurdu, 1 Mart Cuma günü ise evinde grup lideri Esenler Erokspor’u konuk edecek. Grupta 1461 Trabzon’un 53, Yeni Mersin İdman Yurdu’nun ise 47 puanı bulunuyor. Ligde 13 galibiyet, 8 beraberlik ve yenilgi alan Kırmızı Şeytanlar Trabzon’a puan ya da puanlar için gidiyor.

İLK YARIDAKİ MAÇI 3-0 KAYBETMİŞTİK

Ligin ilk yarısında 8. Haftada konuk ettiğimiz ve 3-0 yenildiğimiz 1461 Trabzon FK karşısında en 1 puan hedefiyle çıkacak olan Yeni Mersin İdman Yurdu zirve ile puan farkının açılmasına izin vermek istemiyor. Son haftalarda özellikle gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan İdman Yurdu’nda Onur Arı’nın ilk 11’de oynaması bekleniyor. Zorlu maçla ilgili konuşan Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Maalesef son 2 haftada 5 puan kaybettik. Aslın bu maçlardan birini kazanabilseydik şampiyonluk potasına girecektik. Çünkü lider Esenler Erokspor üst üste puan kayıpları yaşadı ve bu hafta ligde ikinci sırada bulunan Vanspor ile karşılaşacaklar. Eğer Kırklareli ya da Zonguldak’ı yenebilseydik grupta çok farklı konuşuyor olacaktık. Ligin güçlü takımlarından birine konuk olacağız. Ligin ilk yarısında bizi evimizde farklı mağlup etmişlerdi. Trabzon’a puan ya da puanlar almak için gidiyoruz. Yenemiyorsak yenilmeyeceğiz” dedi.

TRABZON’DA HEDEF GALİBİYET

Geçtiğimiz hafta Vanspor'a 1-0 mağlup olan 1461 Trabzon ise, Yeni Mersin İdman Yurdu karşısında aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyor. Ligdeki ikincilik yarışında hala iddialı olan Lacivert-Kırmızılılar, taraftarlarının desteğiyle rakiplerini mağlup ederek ikincilik iddialarını sürdürmeyi hedefliyor. Özellikle lider Esenler Erokspor ile ikinci sıradaki Vanspor'un karşı karşıya geleceği haftada galip gelerek fırsatı kaçırmak istemeyen 1461 Trabzon, oyuncularını motive etmek için teknik direktörleri Sait Karafırtınalar önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Karafırtınalar'ın oyuncularıyla yaptığı toplantıda maçın önemine vurgu yaparak, takımın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesini sağladığı belirtiliyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA