Mersin’de kritik maç!


TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu 28. hafta maçında 1 Mart Cuma günü, Esenler Erokspor ile Mersin Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Zorlu maç öncesi taraftarlara destek çağrısında bulunan Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Oyuncularıma sezon başından beri sonuca bakmaksızın güvendim. Onlarda beni mahcup etmedi. Onlara da teşekkür ederim. Cuma günü yine güzel bir maç bizi bekliyor. Bende bütün Mersinlileri bizi desteklemeye devam ediyorum” dedi.

 

Tarih : 28 Şubat 2024 Çarşamba 14:32

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu 28. hafta maçında 1 Mart Cuma günü, Esenler Erokspor ile Mersin Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 14.00'te başlayacak. Yeni Mersin İdman Yurdu - Esenler Erokspor karşılaşması, aynı hafta Mersin Stadyumu'nda oynanacak olan Hatayspor - Fenerbahçe maçı nedeniyle, saati değiştirilerek, 14.00'a alınmıştı.

KIZILTAN; “HEDEF BU MAÇTA DA 3 PUAN ALMAK”

Zorlu maç öncesi konuşan Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Çok güzel bir deplasman maçını geride bıraktık. 1461 deplasmanından kazanıp 3 puanla dönmek bizi çok mutlu etti. Zor bir deplasmandı. Rakibimiz güçlüydü. Play grubunda da grubumuzun iddiaları takımların biriydi. Ama biz özellikle bu maçta mükemmel oynadık. Rakibe izin vermedik. Topa sahip olduk çok pozisyonumuz elde ettik. Oyuncularıma yürekten teşekkür ediyorum. Maçı izleyip analizler yaptık. 1461 Trabzon FK maçı da geride kaldı. Cuma günü de grup lideri Erokspor’u misafir edeceğiz. Hedef bu maçta da 3 puan almak. Oyuncularıma da diyorum; Birlikte hareket ettiğimiz zaman rakip kim olursa olsun fark etmez. Bunu Trabzon’da gösterdik. Hedef oyun disiplininden kopmadan, topa sahip olarak rakibe izin vermeden devam etmek. Bunu yapacak gücümüz kalitemiz var. Bu yüzden oyuncularıma sezon başından beri sonuca bakmaksızın güvendim. Onlarda beni mahcup etmedi. Onlara da teşekkür ederim.  Cuma günü yine güzel bir maç bizi bekliyor. Bende bütün Mersinlileri bizi desteklemeye devam ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA