Başkan Tarhan’dan çirkin söylemlere kınama


Daha önce çeşitli saldırılara maruz kalan Mezitli Belediye Başkanı ve Bağımsız Aday Neşet Tarhan, bu defa da rakibinin taraftarları tarafından çirkin söylemlerin hedefi oldu.

 

Tarih : 19 Mart 2024 Salı 12:45

Haber Merkezi

Mezitli’de bir Belediye Başkan Adayının isminin olduğu kaşkolü eline alan holiganlar Neşet Tarhan için; “Zıpla zıpla zıplamayan Neşettir” ifadelerini kullandı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler büyük tepki toplarken Başkan Tarhan yaşan bu olay karşısında kınama mesajı yayınladı. Sosyal medyada yapılan saldırı karşısında sükunetini koruyan Başkan Tarhan, “Halkımız kimlerin ne amaçla zıp-zıp zıpladıklarını çok iyi biliyor. Maalesef sayelerinde spora, tribüne siyasetin nasıl sokulduğunu da gördük. Mezitli’de malum belediye başkan adayının taraftarları tarafından şahsıma karşı yapılan çirkin söylemleri şiddetle kınıyorum. Mezitli zıp-zıpçılara teslim edilmeyecek. Mezitli halkı gerekli cevabı sandıkta verecektir” cevabını verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA