Başkan Boltaç, işçilerle beraber yürüdü


Tarsus’ta 1 Mayıs İşçi Bayramı düzenlenen kortej yürüyüşü ve mitingle birlikte coşkuyla kutlandı. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde emekçilerin yanında yer aldı. Başkan Boltaç, her daim işçi ve emekçinin mücadelesini desteklediklerini belirterek, “Emekçi kardeşlerimizin mücadele tarihinde önemli bir yere sahip olan 1 Mayıs’ı coşkuyla kutlarken, daha adil, daha eşitlikçi bir toplum için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu vesileyle, tüm işçi ve emekçi vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Tarih : 2 Mayıs 2024 Perşembe 11:23

Haber Merkezi

Tarsus’ta 1 Mayıs Emek ve Demokrasi Bayramı sebebiyle 1 Mayıs yürüyüşü ve mitingi gerçekleştirildi. Tarsus, Emek ve Demokrasi Platformu’nun öncülüğünde, sendikalar ve Sivil Toplum Kuruluşları işbirliğiyle organize edilen 1 Mayıs programına katılan Başkan Boltaç, Kleopatra Kapısı önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam eden kortej yürüyüşüne katıldı, emekçilerle yürüdü, vatandaşlarla selamlaştı.  1 Mayıs yürüyüşüne katılan sendikalar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. Mitingde Sanatçı Azad ve Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası sahne alarak 1 Mayıs coşkusu doyasıya yaşandı.  Başkan Boltaç, işçilerin bayramını kutlayarak emekçilerin yanında olduklarının altını çizdi. Boltaç, işçinin haklarını her zaman savunduklarını bundan sonra da savunacaklarını, her yerde olduğu gibi meydanlarda da işçinin sesi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 “1 MAYIS BİZİMDİR, KUTLU OLSUN”

Başkan Boltaç etkinliklerde yaptığı konuşmada insanı merkeze alan bir anlayışı her daim benimsediklerini belirterek, “1 Mayıs; alın teriyle ekmek mücadelesi veren işçilerimizin günüdür. Tarsus’umuzun, ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan tüm emekçilerimizin günüdür. Bugün, mavi yakalıdan beyaz yakalıya, tarlada ter döken çiftçiden, ofislerde emek harcayan çalışanlara kadar herkesin onur günü.  Tarsus Belediyesi olarak, sadece bugün değil, her gün işçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Biz, insanı merkeze alan bir anlayışı benimseyerek, emeği yücelten bir toplumun parçası olmaktan gurur duyuyoruz. İşçi kardeşlerimizin katkılarıyla daha da güzelleşen Tarsus’un her köşesinde, emeğe saygı ve adalet ilkemizle hareket ediyoruz. Emekçi kardeşlerimizin mücadele tarihinde önemli bir yere sahip olan 1 Mayıs'ı coşkuyla kutlarken, daha adil, daha eşitlikçi bir toplum için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu vesileyle, tüm işçi ve emekçi vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA