Yazar İpek Ongun, hayranlarıyla buluştu


Kadını ve çocuğu önceleyen projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, kız çocuklarıyla yazar ve İçel Soroptimist Kulübü Üyesi İpek Ongun’u ‘Adab-ı Muaşeret Söyleşisi’nde buluşturdu. Her yaştan kadının ve kız çocuklarının yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Ongun; temiz ve düzenli kıyafet giymenin, dış görünüşe dikkat etmenin ve teşekkür etmek ile özür dilemenin önemine değinen değerli tavsiyeler verdi.

 

Tarih : 5 Mayıs 2024 Pazar 13:19

Haber Merkezi

 Kadını ve çocuğu önceleyen projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, kız çocuklarıyla yazar ve İçel Soroptimist Kulübü Üyesi İpek Ongun’u buluşturdu. İçel Soroptimist Kulübü iş birliğinde yapılan etkinlikte Ongun, ‘Adab-ı Muaşeret’ kurallarına ilişkin söyleşi düzenledi. Her yaştan kadının ve kız çocuklarının yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Ongun; temiz ve düzenli kıyafet giymenin, dış görünüşe dikkat etmenin ve teşekkür etmek ile özür dilemenin önemine değinen değerli tavsiyeler verdi. Ongun’u dikkatle dinleyen hayranları, söyleşinin sonunda merak ettiklerini sordu ve kitaplarını imzalattı.

ONGUN: “GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM”

Keyifli bir söyleşi geçirdiklerini kaydeden yazar İpek Ongun, “Katılımcılar söyleşiyi ilgiyle dinlediler, güzel sorular geldi. Onun için çok mutluyum. Aslında sadece genç kızları bekliyordum, hatta daha ziyade kırsal kesimden genç kızları bekliyordum. Ama her yaştan genç vardı” sözlerine yer verdi. Kendisine olan ilginin günden güne artmasına sevindiğini de kaydeden Ongun, “Bu beni çok mutlu ediyor. Demek ki yaptığım şeyler seviliyor, beğeniliyor, işe yarıyor diye düşünüyorum” dedi. Sevenleriyle buluşmak için bu tür etkinliklerin daha da artmasını istediğini belirten Ongun son olarak, “Gençlerimize güveniyorum, güzel şeyler olacağına da inanıyorum. Onun için onlara şans diliyorum ve her şey onların gönlünce olsun, yüzleri hep gülsün” şeklinde konuştu. Ongun’un çocukluk ve gençlik yıllarının yazarı olduğunu belirten Kadın Şube Müdürü Edibe Sahil, “Bugün O’nu gençlerle, genç kadınlarla, çocuklarla buluşturduk. Bizlere çok değerli tavsiyeler verdi. Bir adabı muaşeret söyleşisi gerçekleştirdik” dedi. Her yaştan hayranının katılım gösterdiğinin altını çizen Sahil, “Hem çocuklarımızın, hem de annelerimizin tanıdığı çok değerli bir kişilik. Bugün onlarla beraber bir aradaydık. Bu tarz etkinliklere her zaman devam edeceğiz” diye konuştu. Mersinli genç kızlara ve kadınlara seslenen Sahil, “Bu tarz etkinliklerimiz her zaman devam ediyor. Çünkü kadınların sosyal hayata katılımı bizler için çok önemli. Büyükşehir Belediyesi olarak kadınların güvenli bir ortamda yaşaması, şiddetten arınması, şiddetten uzak durması, kendi ayaklarının üzerinde durması, istihdam olanaklarıyla hayata katılmasını amaçlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA