MİY, kader maçına çıkıyor


TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta normal sezonun son maçında deplasmanda Ankara Demirspor’a 5-2 mağlup olarak ligi 6. Sırada tamamlayan Yeni Mersin İdman Yurdu Play-Off ilk turunda İzmir temsilcisi Bucaspor ile karşılaşacak.

 

Tarih : 7 Mayıs 2024 Salı 14:47

TFF 2.Lig'de normal sezon sona erdi. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken play-off eşleşmeleri belli oldu. TFF 2. Lig Beyaz Grupta ligi 58 puanla altıncı sırada tamamlayan temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu Play-off ilk turunda ligi 73 puanla 3'üncü bitiren Bucaspor 1928 ile eşleşti. Bucaspor oynadığı 36 müsabakada 21 galibiyet, 10 beraberlik, 5 mağlubiyetle 73 puanla sezonu üçüncü sırada bitirirken, temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu ise 36 maçta 16 galibiyet, 10 beraberlik, 10 mağlubiyetle 58 puanla sezonu 6. sırada bitirdi. İzmir temsilcisi, Mersin maçına Cüneyt Dumlupınar yönetiminde hazırlanıyor. Bucaspor'da Süper Lig tecrübesi bulunan Ömer Hasan Şişmanoğlu ve Yasin Öztekin son haftalardaki üstün performansıyla göz kamaştırıyor. Yeni Mersin İdman Yurdu ise Teknik Direktör değişikliğine gitti ve Özcan Kızıltan’ın yerine göreve Adem Çağlayan getirilmişti.

ÇAĞLAYAN; “KOLAY PES ETMEYECEĞİZ”

Takımının başında çıktığı ilk maçta Ankara Demirspor’a 5-2 yenilen Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Çağlayan, “Bir üst lige çıkmak için zorlu bir sınava çıkacağız. Bucaspor kadro olarak grubun en güçlü takımlarından biri. Süper Lig tecrübesi olan ve büyük takımlarda oynamış Ömer Şişmanoğlu ve Yasin Öztekin gibi isimleri kadrosunda bulunduran güçlü bir ekip. Karşılaşmayı İzmir deplasmanında oynayacak olmamız çok büyük dezavantaj ancak yine her şeyimizi vererek Play-Off’ta bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum. Kolay pes etmeyeceğiz” dedi.

DUMLUPINAR; “BU MAÇI KAYIPSIZ GEÇECEĞİZ”

Zorlu maç öncesi konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar ise, “Gönül isterdi ki şampiyon olalım. Ancak futbolda geriye bakılmaz. Biz tüm konsantremizi Play-Off'lara vereceğiz. Önce Yeni Rakibimiz Mersin İdman Yurdu dikkate alınması gereken bir rakip ancak bu maçı kayıpsız geçeceğiz. Tek maç oynayacağız. Taraftarımızın desteği bizim adımıza büyük avantaj olacak” dedi.

MAÇ YARIN AKŞAM 20.00’DE

Bucaspor 1928-Yeni Mersin İdman Yurdu maçı 9 Mayıs Perşembe günü Yeni Buca Stadyumu'nda saat 20:00'da oynanacak. Nefesleri kesecek mücadele TFF YouTube hesabından yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılaşmanın hakemleri henüz açıklanmadı. Karşılaşmayı kazanan takım adını bir üst tura yazdıracak. Galip gelen takım 2. turda 1461 Trabzon-Ankaraspor galibiyle mücadele edecek. Çift maç eleme turu usulüne göre karşı karşıya gelecek. Ligi 2. sırada tamamlayan Vanspor ise direkt olarak grup finaline çıktı. Bucaspor en son oynadığı maçta Diyarbekirspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti. Yeni Mersin İdman Yurdu ise Ankara Demirspor'a 5-2'lik skorla kaybetti.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA