Vali Pehlivan, hacı adaylarını uğurladı


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 yılı Hac organizasyonu kapsamında Mersin İlimizden hacca gidecek olanlar için Hz. Mikdat (Muğdat) Camii avlusunda düzenlenen uğurlama programına katıldı.

 

Tarih : 21 Mayıs 2024 Salı 12:15

 Haber Merkezi

Hz. Mikdat (Muğdat) Camii’nde, yatsı namazının eda edilmesinin ardından gerçekleştirilen programda Kur’an-ı Kerim okundu, İl Müftüsü Aydın Yığman tarafından dua edildi. Vali Pehlivan, hacı adaylarına hitabında sağlıkla gidip gelmeleri, ibadet ve dualarının kabul olması dileklerinde bulunarak, “Sizlerden, hacı adaylarımızdan tek bir istirhamımız var. Elbette aileniz için dua edeceksiniz. Çoluğunuz çocuğunuz için dua edeceksiniz. Sevdikleriniz için dua edeceksiniz. Lütfen bu dualarınıza devletimizi, milletimizi, ülke olarak birliğimizi, beraberliğimizi, bütünlüğümüzü de dahil ediniz. Filistinli kardeşlerimiz başta olmak üzere dünyada eziyet gören, mazlum olan kardeşlerimizi de dualarınıza dahil ediniz. Allah, sağlıkla gidip gelmenizi, ailelerinize, sevdiklerinize sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin. Sizlerle beraber bu yolculuğa çıkacak ve kafilelere rehberlik edecek olan Diyanet İşleri Başkanlığının temsilcilerine, görevlilerine, hocalarımıza da hayırlı vazifeler diliyorum. Yolunuz açık olsun.” ifadelerini kullandı. İl Müftüsü Aydın Yığman, yaptığı konuşmada; Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 yılı Hac organizasyonu kapsamında, Mersin’de 849 vatandaşın hacca gideceğini, ayrıca Mersin’den son bir yılda 2434 vatandaşın umreye gittiğini, bu konuda Mersin’in Türkiye’de 8.sırada yer aldığı bilgisini paylaştı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA