Rüşvet ve şantajla oy almadık!


Bayram kutlama ziyaretleri kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar ve Mezitli ilçelerine bağlı kırsal mahalle ziyaretlerinin ardından Erdemli ilçesine bağlı kırsal mahalleleri de ziyaret etti. Vahap Seçer gezilerde hem vatandaşların bayramını kutladı hem de 31 Mart Seçimlerindeki destekleri için teşekkür etti. Gezilere, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve CHP Erdemli İlçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin de katıldı.

 

Tarih : 20 Haziran 2024 Perşembe 15:33

BÜYÜKŞEHİR’İN DOKUNMADIĞI YER KALMADI

Yeniyurt Mahallesinde vatandaşlara hitap eden Başkan Vahap Seçer, “Bize verdiğiniz destekten dolayı Allah razı olsun. Bu yöredeki köylerde oy oranımız önceki seçime göre bir hayli arttı. Aşağı yukarı nereden baksanız iki katına yakın artış oldu. Dikkatimiz oy artışında değil. Bunun bir anlamı var. Hizmet yaparsan vatandaşın desteğini alıyorsun demektir. Biz de hizmet yapmaya devam edeceğiz. Bundan yana hiçbir endişeniz olmasın” dedi. Hüsametli Mahallesinde de vatandaşlarla buluşan Vahap Seçer, “13 ilçe içinde Erdemli, partimizin oy almakta zorlandığı ilçelerden biriydi. Ama 2019’dan sonra bizim her yere dokunma şansımız oldu. Bu bize büyük bir fırsat verdi. Çünkü vatandaş CHP’ye yanlış bir kanıyla bakıyordu. Rakipler bizimle ilgili kara propaganda yapıyordu ve vatandaş da buna inanıyordu. Bizim 2019’da Büyükşehir’i kazanmamızla beraber her şey farklı bir döneme girdi. Şimdi ben Erdemli’ye yol yapabiliyorum, köprü yapabiliyorum. 2019 seçimlerinden önce muhtarlarla toplantı yaptım. “10 köyün beklediği Mergin köprüsü 40 yıldır yapılmıyor” dediler. Geldi yaptı Büyükşehir. Yolunu da yaptı içme suyunu da rahatlattı. Büyükşehir’in dokunmadığı yer kalmadı. Büyükşehir bunları yaparken rahat bir ortamda yapmadı. Biri ayağından çekiyor, biri saçından çekiyor, biri kolundan çekiyor. Ona rağmen yaptı. Ve şükür ki vatandaş bunu gördü. Oy veren de sağ olsun vermeyen de sağ olsun. Geçen seçimde 100 kişiden 20’si oy vermişti, bu seçimde 100 kişiden 50’si oy verdi. Hizmet yaptık ki verdi. Beni hizmetlerimden dolayı takdir etmeyenin oyu bana nasip olmasın, başkasına nasip olsun. Öyle derdimiz yok. Ne rüşvet verir oy alırız ne de şartlı şantajla oy alırız” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA