Yusuf Gengeç istifa etti


Amatör Ligde mücadele den Musallagücü Spor Kulübü Başkanı Yusuf Gengeç görevi bıraktı. Artık yorulduğunu ifade eden Gengeç, “Gelinen süreçte, ben de Yusuf Gengeç olarak, takdir edersiniz ki çok yıprandım. Bu nedenle Musalla Gücü Spor Kulübü’ndeki görevimden ayrılıyorum. Şimdiden önümüzdeki günlerde başkan olacak arkadaşımıza başarılar diliyorum diyerek, “Biz sözümüzü tuttuk” dedi.

 

Tarih : 25 Haziran 2024 Salı 15:38

Neşet TORUN

Amatör Ligde mücadele den Musallagücü Spor Kulübü Başkanı Yusuf Gengeç görevi bıraktı. İstifasıyla ilgili sosyal medyada bir açıklama yapan Gengeç, “Çok kıymetli eş dost ve arkadaşlarım, Musalla Gücü Spor Kulübümüzün sporcuları, yöneticileri ve kıymetli taraftarlarımız. Çıktığımız bu onurlu yolda 12 maçın tamamını kazanarak 2023-2024 sezonunu 2. Amatör Küme’de şampiyon olarak tamamladık. Kurucu Başkanımız merhum Tuncay Gengeç ile bu kulübü kurarken, gençlerimize sportif faaliyetler sunarak, onları madde bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmayı ve sporun birleştirici gücü ile geleceğe kazandırmayı amaçladık. Merhum Kurucu Başkanımız Tuncay Gengeç ile bir söz vermiştik: “Bu takım ne şartlarda olursa olsun namağlup şampiyon olacak.” Verdiğimiz bu sözü tuttuk ve ligde hiç yenilmeden şampiyon olduk. Evet, çok yorulduk, birçok engelle karşılaştık ama biz, Musalla’ya gönül vermiş futbolcularımız, antrenörlerimiz, hocalarımız, dostlarımız, arkadaşlarımız, abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz ve iyi insanlarla bunu başardık. Maalesef, merhum kurucu başkanımız Tuncay Gengeç bu başarıyı göremedi. Gelinen süreçte, ben de Yusuf Gengeç olarak, takdir edersiniz ki çok yıprandım. Bu nedenle Musalla Gücü Spor Kulübü’ndeki görevimden ayrılıyorum. Şimdiden önümüzdeki günlerde başkan olacak arkadaşımıza başarılar diliyorum diyerek, “Biz sözümüzü tuttuk” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA